Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Μ. Σπυροπούλου: «Θα ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη δυσκολία που έχει ένας αθλητής να επαναρχίσει την προετοιμασία από την αρχή στάθηκε η ταλαντούχα αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Μαρία Σπυροπούλου η οποία μίλησε στη «Γ»Μ για το θέμα.

«Δυστυχώς η απουσία μας από τους αγωνιστικούς χώρους είναι ήδη πολύ μεγάλη και πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας από το μηδέν» δήλωσε η Πατρινή αθλήτρια και συμπλήρωσε: «Και εγώ και οι συναθλήτριές μου προπονούμαστε ατομικά όλο αυτό το διάστημα με πρόγραμμα που μας έχει δώσει ο προπονητής μας για να διατηρηθούμε σε καλό επίπεδο. Βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά αφού προέχει η δημόσια υγεία.
Ελπίζω όσο το δυνατόν πιο σύντομα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουμε υγείες όλοι στα γήπεδα και να περάσουμε χαρούμενες εορτές».
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Η ομάδα του Απόλλωνα, όπως και οι υπόλοιπες πατρινές ομάδες που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστούν μέσα στο 20 και το ενδιαφέρον έχει στραφεί πλέον στον επόμενο μήνα.
Όχι τόσο για να υπάρξει δράση τον Ιανουάριο αλλά στο ενδεχόμενο ώστε η πολιτεία να ανάψει πράσινο φως αρχικά για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να ξεκινήσει πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα.
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement