Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Τριανταφύλλου με αυτοθυσία έσωσε ηλικιωμένη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ποιος είναι ο Στέφανος Τριανταφύλλου όλοι τον γνωρίζουμε στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο έμπειρος άσος της ΑΕ Αιγίου σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο που έπιασε φωτιά με αυτοθυσία έσπευσε να σώσει την ηλικιωμένη γυναίκα του διαμερίσματος όπου κινδύνευε σπάζοντας μάλιστα την πόρτα.

Μια απόφαση που πήρε με κίνδυνο και της δικιάς του ζωής ωστόσο όπως προαναφέραμε όποιος γνωρίζει τον Στέφανο θα καταλάβει ότι μια τέτοια αντίδραση ήταν αναμενόμενη για τον ίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του για την αυτοθυσία του Τριανταφύλλου.

«Μόνο χαρά και υπερηφάνεια νοιώθουμε για ένα δικό μας παιδί. Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί σε  διαμέρισμα που είναι δίπλα από τον κήπο τον Υψηλών Αλωνιών έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας του. Ο αρχηγός της ομάδας μας Στέφανος Τριανταφύλλου που τυχαίως εργαζόταν σε κοντινή απόσταση, έτρεξε γρήγορα και με αυτοθυσία  αφού έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος διέσωσε την ηλικιωμένη γυναίκα.

Στέφανε ως διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου σε συγχαίρουμε για αυτή την πράξη σου και είμαστε περήφανοι που είσαι μέλος της ομάδας μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement