Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου από τον Πύργο που νοσηλεύεται στην ΜΑΘ του Ρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της παιδιατρικής κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου ένα οκτάχρονο παιδί από τον Πύργο, με συμπτώματα που παραπέμπουν στο σύνδρομο Kawasaki, το οποίο φαίνεται πως συσχετίζεται με τη μόλυνσή του από κορωνοϊό.

Όπως εξηγεί ο πατέρας του στο Patrisnews, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του είχαν βρεθεί τον προηγούμενο μήνα θετικοί στον ιό. Ο μικρός παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα του Covid-19, στις 28 του μήνα, όταν ανέβασε υψηλό πυρετό, ο οποίος επέμεινε και την επόμενη ημέρα. Τότε άμεσα, και αφού οι δύο γονείς επικοινώνησαν με την γιατρό τους, πήγαν τον μικρό στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί και μετά από τεστ αντισωμάτων, διαπιστώθηκε πως ο οκτάχρονος είχε νοσήσει από κορωνοϊό, και παρότι δεν είχε παρουσιάσει σοβαρά συμπτώματα, ο ιός είχε αναστατώσει πολύ το ανοσοποιητικό του.

Με σπασμένη φωνή και γεμάτος αγωνία όπως είναι λογικό για τον μικρό του γιο, ο πατέρας του είπε στο Patrisnews πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι σοβαρή, αλλά σταθερή. Ευχή όλων μας, ο μικρός μαχητής να επιστρέψει σύντομα στην ζεστασιά του σπιτιού του.

 

Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου από τον Πύργο που νοσηλεύεται στην ΜΑΘ του Ρίου

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement