Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Η πρόβλεψη των ζωδίων για σήμερα 7/12

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις και έτσι να έχεις μία καλύτερη εικόνα για το ταμείο σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε αγορές που από τη μία θα φτιάξουν τη διάθεση σου από την άλλη όμως θα «χαλάσουν» το ταμείο σου!

 

 

Ταύρος

Είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε μία σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία ίσως να έχει κάποια ζητήματα. Προσπάθησε να τα επιλύσεις αυτές τις ημέρες καθώς να θυμάσαι πως θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συγκυρίες για να το κάνεις. Το τρίγωνο του Ήλιου ενισχύει την ενέργειά σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε προσωπικά, αισθηματικά αλλά και πρακτικά ζητήματα!

 

Δίδυμοι

Θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχουν κάνει και την εμφάνισή τους κάποια θέματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που θεωρείς πως έχεις «ανοιχτές» καθώς αυτές χρειάζονται προτεραιότητα. Στις 11/12 μπορεί να φέρει ένα τηλέφωνο από ένα φίλο σου, ο οποίος θα σε παρακινήσει για κάτι!

 

 

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα χωρίζεται σε δύο μέρη και κατά το πρώτο μισό της αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε κάποια εργασιακά ζητήματα καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Κατά το δεύτερο μισό της κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σε οδηγήσουν να αλλάξεις προτεραιότητες και να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο του Ήλιου φέρνει επιβράβευση στον επαγγελματικό τομέα.

 

 

Λέων

Είναι πολύ πιθανόν να έχεις επικεντρωθεί σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή σε οικογενειακές υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει σε προτεραιότητα ζητήματα «εστίας». Προς το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί ένα τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Άρη που βρίσκεται στον Κριό.

 

 

Παρθένος

Προτεραιότητα θα έχει η επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως κάποιοι από αυτούς σου έχουν λείψει αρκετά. Έτσι λοιπόν εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου διάθεση και κράτησε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο του Ηλίου θα αυξήσει την ενέργειά σου, η οποία φαίνεται πως θα βρει πρόσφορο έδαφος εκτόνωσης στις εκκρεμότητες που σχετίζονται με δουλειές του σπιτιού!

 

 

Ζυγός

Θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς αυτά είναι που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και για το διάστημα που θα παραμείνει στο παραπάνω ζώδιο θα είναι πολύ δύσκολο να δώσεις προτεραιότητα σε κάτι άλλο εκτός των οικονομικών. Είναι γεγονός πως μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποιες αγορές όμως καλό θα ήταν να προσέξεις πάρα πολύ τα έξοδα.

 

 

Σκορπιός

Η γοητεία σου συνεχίζει να αυξάνεται και αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο τη φέρνει στο προσκήνιο και την κάνει αντικείμενο συζήτησης! Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου τα ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σου υποθέσεις και με την αισθηματική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Αν προσπαθήσεις να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε οικονομικά ζητήματα, τότε φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος.

 

 

Τοξότης

Θα παρατηρήσεις πως θα βρίσκεσαι σε άκρως επικοινωνιακή διάθεση, καθώς ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να ενισχύει επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Προς το τέλος της εβδομάδας θα σε οδηγήσει στη δράση! Προσπάθησε να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό που θα είναι προς όφελός σου, για αυτό οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως ενδείκνυνται για γυμναστική και άθληση!

 

 

Αιγόκερως

Φαίνεται πως θα αναπολήσεις αρκετά δραστηριότητες που έκανες με φίλους σου καθώς και την ενασχόληση σου με κάποια ζητήματα που αφορούσαν συλλογικές δράσεις. Τα τηλέφωνα, το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα θα κρατήσουν «ζωντανή» την επικοινωνία με τους φίλους σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο του Ήλιου σε προτρέπει να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στο σπίτι και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε καλό σκοπό!

 

 

Υδροχόος

Είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στο περιβάλλον εργασίας σου, το μυαλό σου θα βρίσκεται εκεί. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να φέρει κάποια κέρδη μέσα από ένα επαγγελματικό project το οποίο είχες φέρει εις πέρας. Δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων»!

 

 

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στραμμένο σε μελλοντικά σχέδια και ανθρώπους οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται μακριά σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί την επικοινωνία με πρόσωπα που αγαπάς αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις επαφή «δια ζώσης». Εκμεταλλεύσου τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας καθώς φαίνεται πως μπορείς να φέρεις εις πέρας σχεδόν τα πάντα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(20/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς σε κάποιες συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως ίσως να νιώσεις πως δεν υπάρχει σταθερότητα προκειμένου να προχωρήσεις.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε παρακινήσουν να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επικοινωνία μπορεί να μη βοηθήσει στη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων, για αυτό χρειάζεται να τα προσεγγίσεις με καλή διάθεση.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες καθώς θα επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καριέρα σου. Ίσως χρειαστεί να κλείσεις κάποιος κύκλους που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις. Από τις 22/9 η διάθεσή σου θα γίνει πιο θετική και θα βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την εκπαίδευση, κάποιους στόχους που έχεις θέσει ή πολύ πιθανό και ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Θα έχεις επίσης, την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάτι που θα σου προσφέρει νέες γνώσεις.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν οικονομικά θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Η επικοινωνία φαίνεται πως θα έχει κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχουν «ομαλή εξέλιξη» συζητήσεις που θα έχεις με τους άλλους.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν νέα δεδομένα τα οποία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις κάποια ζητήματα, τα οποία αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αναμένεται να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη -ή μη- μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας. Λόγω του ότι θα υπάρχει η τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά σημεία προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο.

Ζυγός
Στις 22/9 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου, κατά τον οποίο θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις, να διαπρέψεις και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να διευθετήσεις κάποια θέματα «της τελευταίας στιγμής» και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, προκειμένου να έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά επιθυμείς.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε κάνουν να επικεντρωθείς σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Ήρθε ο καιρός για να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία σχέση που έχεις είτε μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί. Αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, αφού τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με μία επαγγελματική ή με μία οικογενειακή υποχρέωση, για αυτό φαίνεται πως αυτές οι ημέρες δεν θα είναι τόσο ανάλαφρες και ξέγνοιαστες για εσένα. Μην αφήσεις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα σε σημαντικούς τομείς, ενώ είναι ευκαιρία να βρεις μερικές στιγμές χαλάρωσης μέσα σε αυτή την απαιτητική εβδομάδα.

Αιγόκερως
Από τις 21/9 θα οδηγηθείς σε κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά προσωπικές, φιλικές, αισθηματικές ακόμα και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι πιθανό να έχεις δει ότι κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και τώρα θα πάρεις τις αποφάσεις σου. Προχώρα ιδιαίτερα συγκεντρωμένος σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς υπάρχουν πράγματα που θα σε ευνοήσουν.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με παρελθοντικές υποθέσεις, καθώς και θέματα της καθημερινότητας τα οποία παραμένουν στον αυτόματο πιλότο. Μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις πίεση, όμως να θυμάσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Από τις 22/9 ευνοούνται οι αισθηματικές σου σχέσεις.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή του ένα αισθηματικό ζήτημα ή ένα πρόσωπο το οποίο σε έχει αποσυντονίσει το τελευταίο διάστημα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις εκπλήξεις μέσω των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.

Περισσότερα

Lifestyle

Εσείς γνωρίζετε τη Marseaux; Μια δυνατή φωνή με μέλλον

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Η Marseaux έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το ντουέτο της «Deja vu» με την καταξιωμένη Έλενα Παπαρίζου. Ένα νέο κορίτσι με ωραία φωνητικά και κίνηση, που στάθηκε επάξια δίπλα στην αδιαμφισβήτητη σταρ, τράβηξε -και όχι άδικα- τα βλέμματα.

Οι μεγαλύτεροι σαν εμένα άρχισαν το ψάξιμο, μιας και ο δίσκος της «Chica» κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Όμως στους νέους ήταν ήδη γνωστή· ψάχνοντας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το TikTok, το Instagram, αλλά κυρίως το Youtube, κάποιος μπορεί να βρει όλα της τα τραγούδια, πολλά live και ένα κοινό πολυάριθμο και πιστό.

Πλούσιο βιογραφικό, μόλις στα 20
Η δική μου αναζήτηση με άφησε άναυδη, αλλά και γεμάτη προσμονή για τα τραγούδια της. Ρεπερτόριο και εκτέλεση ολοκληρωμένης καλλιτέχνιδας παρά τα μόλις 20 της χρόνια. Μα πώς; Και όμως η μικρή Marseaux έχει ήδη πλούσιο καλλιτεχνικό βιογραφικό. Στα 12 της και για τρεις συνεχόμενες σεζόν συμμετέχει στις τοπ μιούζικαλ παραγωγές της εποχής· θυμάστε την «Annie», τη «Μελωδία της Ευτυχίας» και τον «Billy Eliot»; Μετά, σαν φυσιολογικό παιδί, θέλει να ζήσει λίγο τη ζωή της ηλικίας της: πάρτυ, ανεμελιά, βόλτες και  συνεχίζει. Μέχρι που, όντας μαθήτρια Λυκείου, συναντιέται με τον Σολ (Solmeister), τον dPans και τον Brando. Όπως εξομολογείται, μια καλή παρέα, αλλά και συγκάτοικοι στη ζωή, συνδημιουργοί και συνταξιδιώτες στην τέχνη. Συχνά αποκαλεί «μπαμπά» της τον Solmeister, γιατί είναι πίσω από κάθε τραγούδι της, σχεδιαστής, συνθέτης ή/και στιχουργός.

Η παρέα της: WNC
Σε μια εποχή που οι καταξιωμένοι συνάδελφοί της αγωνιούν για την αλλαγή εποχής, για το ξεβόλεμα που το σήμερα έφερε στις στρωμένες τους ζωές, αυτή η παρέα νεαρών έφτιαξε την ευκαιρία της εκεί που δεν υπήρχε. Οι WNC-Wednesday Night Cypher με ψυχή τον Solmeister έψαξαν για μια γυναικεία φωνή και έτσι, η Marseaux έγινε αναπόσπαστο μέλος της hip hop ομάδας. Κάθε Τετάρτη κυκλοφορούν και από ένα live τραγούδι στο Youtube, έχουν ένα κοινό έτοιμο πριν ακόμη την έκδοση του πρώτου τους δίσκου, πιστούς ακροατές σε μιαν ακόμη live μουσική ιστορία. Γιατί ως μουσικές ιστορίες μπορείς να χαρακτηρίσεις τα τραγούδια της Marseaux, διαλόγους με τον εαυτό της, με τη σχέση της, με τον κολλητό της. Δύσκολα δε θα βρεις έστω και ένα κομμάτι να σε συνεπάρει, να σε συγκινήσει ή μυστηριωδώς να σου «κολλήσει».

Ποιο τραγούδι να διαλέξεις;
Δεν μπορείς παρά να χορέψεις και να χασκογελάσεις πονηρά με το «Βότκα Βύσσινο», ένα ποπ-άκι που ραπάρει, ή μήπως όχι; Αν και το μήνυμα ότι στις μέρες μας μπορείς να είσαι ό,τι γουστάρεις περνάει πολύ φυσιολογικά, ότι οι ταμπέλες πια δεν υπάρχουν, τουλάχιστον για τη γενιά των 20άρηδων. Άσε τους μεγαλύτερους να συζητούν για γυναικεία χειραφέτηση και σεξουαλικότητα· η Marseaux δεν το συζητάει, δεν το υπαινίσσεται. Απλά είναι ο εαυτός της, «it is what it is» θα έλεγαν οι Άγγλοι.

«Το μεγαλύτερό μου λάθος ήσουν» δύσκολα να μην έχει πέσει ως συζήτηση ανάμεσα σε ζευγάρι που το «πάλεψε» πολύ, αλλά «η σχέση τελικά δεν έτρεξε». Ή το «Τέλεια ατελείς» πόσο ωραία περιγράφει τις σχέσεις εξάρτησης και αυτοκαταστροφής βασισμένες στα ελαττώματά μας· «τι στο διάολο σου βρήκα;», αναφωνεί το κορίτσι του τραγουδιού. Ποιος δεν το έχει πει ή δεν το έχει ακούσει έστω και μια φορά στη ζωή του;

Ποιος δε θα συγκινηθεί από το σόλο «έντεχνο» «Ταγκό της Μαρσό», το αγαπημένο της ερμηνεύτριας; Ποιος δε θα ταυτιστεί αν έχει χάσει έναν γονιό του νωρίς; (υπάρχει άραγε κατάλληλη ηλικία για να μείνεις ορφανός;) Και η λίστα των τραγουδιών μπορεί να συνεχιστεί, αλλά… μήπως να το ψάξετε και μόνοι σας;

Διαμαντάκι σε μια σκοτεινή εποχή, η Marseaux και η παρέα της μας γεμίζουν υποσχέσεις και ελπίδα για ένα ευοίωνο μέλλον· αυτό που η νέα γενιά θα χτίσει είτε το θέλουν είτε όχι οι μεγαλύτεροι, αλλά με τις δικές τους δυνάμεις και το δικό τους τρόπο. Ας τους απολαύσουμε και θυμηθείτε «keep an eye on this young lady».

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (19/9)- Δείτε τις προβλέψεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Σήμερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ανυπομονησία που έχεις, σε παρασύρει σε κάποιο αποσυντονισμό;

 

Ταύρος

Η προσπάθεια σου να πλησιάσεις κάποια άτομα και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές θα στεφθεί σήμερα με επιτυχία και θα νιώσεις ήρεμος και ικανοποιημένος. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι όλες σου οι κινήσεις και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ειλικρινή.

 

 

Δίδυμοι

Αυτή η ημέρα πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι.

 

 

Καρκίνος

Σήμερα θα σε διακρίνει οργανωτικότητα. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς.

 

Λέων

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα.  Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

 

 

Παρθένος

Επαναπροσδιόρισε και βάλε σειρά στις προτεραιότητές σου. Κάποιες απογοητεύσεις από ζητήματα του παρελθόντος, που δεν πήγαν όπως ακριβώς σχεδίαζες δεν σε απασχολούν πια. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και μην αφήνεις την απαισιοδοξία να σε επηρεάζει αρνητικά.

 

 

Ζυγός

Η σημερινή Κυριακή ευνοεί πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και κάθε τύπου συζητήσεις που θα διαλευκάνουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

 

Σκορπιός

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας για το ζώδιο σου. Μετά τον μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν.

 

Τοξότης

Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν σε οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Προσπάθησε να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο οι υποχρεώσεις σου να συσσωρευτούν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα βρεθείς να διαφωνείς με κάποια άτομα, αλλά δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Προτίμησε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Αν αφήσεις τις καταστάσεις να ωριμάσουν θα εξελιχθούν υπέρ σου.

 

Υδροχόος

Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο ώστε να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά και να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Αν νομίζεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων.

 

Ιχθύες

Μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις ολομόναχος, τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα