Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Γ. Μαυρωτάς για επανεκκίνηση: «Σε δύο-τρεις μέρες θα έχω νέα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναπάντητο παρέμεινε και σήμερα το ερώτημα πότε θα πατήσουν γήπεδο οι ομάδες της Volleyleague σε άνδρες και γυναίκες. Η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων της ΕΣΑΠ (Ταρνατώρος, Ηλιάδης και οι 8 εκπρόσωποι των ΤΑΑ), της ΕΟΠΕ (Καραμπέτσος) και του ΠΑΣΑΠ (Πελεκούδας, Λάππας, Ανδρεάδης) με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και τους λοιμωξιολόγους κ.κ. Παξινό, Τσαγρή δεν έβγαλε τις ειδήσεις ή τουλάχιστον τις απαντήσεις που περίμεναν όλοι.

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν και οι 3, δεν είχαν ξεκάθαρη απάντηση στο αν και πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια για να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ομάδες σε Volleyleague ανδρών και γυναικών.
Η μόνη ατάκα που ειπώθηκε από τον Γιώργο Μαυρωτά και μπορεί να ερμηνευτεί ως μια καλή εξέλιξη – μπορεί και όχι βέβαια – είναι η υπόσχεση ότι «σε 2-3 μέρες θα έχω νέα». Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ατάκα-υπόσχεση ουδείς μπορεί να γνωρίζει με ασφάλεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχουν ασκηθεί έντονες πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις με σαφή στόχο την επανεκκίνηση των προπονήσεων.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ομοσπονδίες να στείλουν αίτημα ακρόασης στην επιτροπή Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Παξινό, Τσαγρή να αναφέρουν στην τηλεδιάσκεψη ότι θα συνδράμουν στο να συντομεύσουν τις διαδικασίες. Το πότε η επιτροπή θα αποφασίσει να βάλει στην ατζέντα της και να δει τους φορείς του βόλεϊ είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό…

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement