Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας έχει δύσκολη έξοδο σήμερα με τη Ναντέρ, θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η ώρα της πρόκρισης έφτασε για την ομάδα του Προμηθέα η οποία σήμερα το βράδυ (21.00 novasports) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ναντέρ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Eurocup και θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο στόχο της.

Η σημερινή μάχη είναι η δεύτερη στο μίνι-γολγοθά που έχει μπροστά της η ομάδα του Γιατρά και για πολλούς λόγους θέλει να πάρει το «διπλό» ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η βαθμολογία ώστε να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του ομίλου.
Εκτός όμως από τους βαθμούς, θέλει τη νίκη για να μπει με άλλο αέρα
μεθαύριο στη Σλοβενία όπου θα δώσει δεύτερη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα.
Η πατρινή ομάδα θέλει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι όπου παρουσίασε προβλήματα.
Οι πορτοκαλί γνωρίζουν πως πολλά θα κριθούν και στη μάχη των ψηλών οι οποίοι θα βοηθήσουν τόσο στην άμυνα όσο και στα ριμπάουντ απέναντι στους δυνατούς Γάλλους.
Να πούμε πως το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τη Ναντέρ η οποία με σκορ 3-4, ψάχνει τη νίκη προκειμένου και αυτή να κάνει βήμα πρόκρισης στους «16» του Eurocup.
ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής Μάκης Γιατράς, είπε: «Παίζουμε εκτός έδρας, με μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας, την ίδια ώρα που δίνουμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε επί της ουσίας χθες όπου οι παίκτες έκαναν διπλή προπόνηση στο «Palais des Sports Maurice Thorez» όπου θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση.
Ο τεχνικός Μάκης Γιατράς δούλεψε πολύ στο κομμάτι της τακτικής και έδωσε οδηγίες και για τις μονομαχίες με τους Γάλλους.
Θυμίζουμε πως εκτός μάχης είναι μόνο ο τραυματίας Γιαννόπουλος που έχει μείνει στην Πάτρα για αποθεραπεία και ο Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του την ίδια 12άδα με το παιχνίδι με τον Άρη (Μάντζαρης, Λούντζης, Γκάρετ, Μίλερ, Ραντίσεβιτς, Χριστοδούλου, Μαντζούκας, Αγραβάνης, Τζέιμς, Φαγιέ, Τανούλης, Αγκμπελίζ).
• Μπορεί το πρόγραμμα χθες να είχε διπλή προπόνηση, όμως ορισμένα μέλη της αποστολής πρόλαβαν και πετάχτηκαν μια βόλτα στο κέντρο του Παρισιού προκειμένου να δουν τα αξιοθέατα της πόλης.
• Την αναμέτρηση έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Ααρε Χαλίκο (Εσθονία) και Στάνισλαβ Βάλεεφ (Ρωσία).

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement