Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο 8χρονος μέσα από το νοσοκομείο: «Θα ανοίξω εγώ το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Θα βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια…

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν οι θεράποντες ιατροί για την κατάσταση της υγείας του οκτάχρονου Γιαννάκη από τον Πύργο, ο οποίος νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική στο Ρίο Πατρών.

Στο παιδί να σημειωθεί ότι χορηγούνται φάρμακα για την καρδιά του, αφού παρουσιάζει ανεπάρκεια, ωστόσο όσο περνούν τα 24ωρα οι γιατροί δηλώνουν ακόμα πιο αισιόδοξοι ότι ο μικρός θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα επιστρέψει υγιέστατος κοντά στους δικούς του.

Για την περιπέτεια του μικρού μίλησαν τόσο ο πατέρας του, όσο και η μητέρα του, οι οποίοι είναι πάρα πολύ συγκινημένοι και προσεύχονται έτσι ώστε το παιδί τους πολύ σύντομα να ξεπεράσει το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει.

«Θα ανοίξω εγώ το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου»

Η μητέρα του μικρού Γιαννάκη ήταν πολύ συγκινημένη μιλώντας για τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η οικογένειά της, ενώ έκανε γνωστό πως ο μικρός της ζήτησε να ανοίξει μόνος του το Χριστουγεννιάτικο δώρο του όταν βγει από το νοσοκομείο και παρακάλεσε να μην το ανοίξουν τα άλλα του αδερφάκια.

«Το παιδί είναι εδώ από τη Δευτέρα του Αγίου Ανδρέα. Το παιδί είχε για δύο ημέρες πολύ υψηλό πυρετό και την τρίτη ημέρα η παιδίατρος μας είπε να φύγει το παιδί κατευθείαν για το Ρίο.

Αισιοδοξία για τον μικρό Γιάννη από τον Πύργο που νοσηλεύεται στην παιδιατρική του Νοσ. Ρίου

Ροή ειδήσεων

Advertisement