Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Χριστομόγλου-Γλυκός άνθρωπος με ανησυχίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω του κορωνοϊού, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον γνωστό επιχειρηματία, Παναγιώτη Χριστομόγλου ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών προδομένος από την καρδιά του. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων του Κοιμητηρίου Αιγίου, τόπο καταγωγής της οικογένειας.

Η είδηση του θανάτου του Πατρινού επιχειρηματία ενώ βρισκόταν στην Μύκονο όπου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια προκάλεσε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, καθώς ο εκλιπών ξεχώρισε για την ευγένεια και την καλοσύνη του.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος «ο Παναγιώτης Χριστομόγλου ήταν ανήσυχο πνεύμα και με την διορατική και δημιουργική του σκέψη άφησε εποχή στο χώρο της εστίασης, της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού.  Ιδίως ταυτίστηκε με το εμβληματικό «ΙΝΤΕΑΛ» στο οποίο έδωσε έναν πολυδιάστατο λειτουργικό χαρακτήρα, πρωτοποριακό όχι μόνον για την Πάτρα αλλά και για όλη την Ελλάδα, ανοίγοντας νέους δρόμους στον κλάδο του.

Ο Παναγιώτης θα μείνει αξέχαστος γιατί είχε το χάρισμα να βλέπει μπροστά, να παίρνει ρίσκα και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Θα μας λείψουν το χαμόγελο, η δοτικότητα και οι εμπνεύσεις του».

Ροή ειδήσεων

Advertisement