Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο πρόεδρος της ΤΕ Πελοποννήσου και μέλος της ΕΦΟΕΠΑ Τάκης Τζόβολος μιλά στην “Γ”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα από τα αθλήματα που πλήττονται από το πάγωμα της δραστηριότητας στον αθλητισμό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου είναι η επιτραπέζια αντισφαίριση καθώς αλλάζει όλο το οργανόγραμμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άθλημα είχε πληγεί και την πρώτη καραντίνα με πολύμηνη διακοπή.

Ο πρόεδρος της Τ.Ε. πινγκ-πονγκ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΕΠΑ Τάκης Τζόβολος επισημαίνει: «Η αναστολή μας φέρνει πολύ πιο πίσω όσον αφορά τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα. Επίσης σίγουρα υπάρχει κίνδυνος για αρκετά ταλαντούχα παιδιά να βρεθούν εκτός των τραπεζιών μιας και έχει αναστατωθεί όλο το φάσμα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Ο κίνδυνος είναι ορατός με δεδομένο ότι με την ματαίωση κάποιων «ηλικιακών» πρωταθλημάτων απογοητεύονται κάποια παιδιά. Η παρότρυνση όλων των ιθυνόντων του αθλήματος είναι οι αθλητές να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για τις ατομικές προπονήσεις όποτε όταν δοθεί το πράσινο φως για επιστροφή στις προπονήσεις και αγώνες αυτό να πραγματοποιηθεί ομαλά».
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΛΗΣ

Στο μεταξύ, ενας τομέας που κινείται πάντως αυτό το διάστημα με ικανοποιητικό βαθμό είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικτυακή σχολή προπονητών πινγκ-πονγκ που έχει προκηρυχτεί από την Γ.Γ.Α. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αιτήσεις πανελλαδικά έχουν ξεπεράσει τις 100 και διευθυντής αναμένεται να ορισθεί ο Πατρινός καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μιχάλης Κατσικαδέλης ο οποίος ήταν και προπονητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΕΑΟΜ ΑμεΑ Ανδρών και συνέβαλε στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών της κατηγορίας TT6 στην Σουηδία το 2019. Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει σημαντικό συγγραφικό έργο και έχει παρουσιάσει διατριβές και μελέτες σε διεθνή φόρουμ ενώ μετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για επιμόρφωση μιας και θα διδάξουν και αρκετοί ακόμη επιστήμονες ενώ το μεγάλο κέρδος είναι να μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement