Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Αγωνία στην Παναχαϊκή στην απάντηση για τις ομαδικές προπονήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις μέρες να περνούν βασανιστικά, η αγωνία κορυφώνεται στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής για το μοναδικό, αλλά κομβικό θέμα που είναι σε εκκρεμότητα, αυτό των ομαδικών προπονήσεων.

Η πατρινή ομάδα όπως και οι υπόλοιπες της Σούπερ Λιγκ 2 περιμένουν την απάντηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων στο αίτημα για τις προπονήσεις χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.
Υπάρχουν διάφοροι που λένε πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει απάντηση και άλλοι που υποστηρίζουν πως άμεσα δεν πρέπει να περιμένουν κάτι από την στιγμή που ακόμα πιέζεται το σύστημα του ΕΣΥ.
ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι δύο, το αισιόδοξο σενάριο που λέει πως οι προπονήσεις θα επιτραπούν κοντά στα Χριστούγεννα ώστε μετά από 3 εβδομάδες να μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου.
Το άλλο σενάριο, το απαισιόδοξο, λέει πως οι ομαδικές προπονήσεις θα ξεκινήσουν μετά την Πρωτοχρονιά και δύσκολα θα προλάβει να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας.
Σε μια τέτοια περίπτωση, καταλαβαίνει κανείς πως η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 θα γίνει το νωρίτερο στα τέλη Ιανουαρίου χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρο.
Είναι περιττό να επαναλάβουμε πως θα γίνει αλλαγή προκήρυξης του πρωταθλήματος με την κατάργηση των αγώνων των πλέι-οφ και πλέι άουτ όπως άλλωστε έχει γράψει η «Γ» εδώ και αρκετές μέρες.
ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΣΩ FIFA
Στο μεταξύ, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία προέκυψε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ καθώς ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος κατέθεσε αίτημα για οικονομική ενίσχυση των ομάδων των δύο κατηγοριών από τη FIFA και την UEFA.
«Οι περισσότερες ομάδες μας πάνε για διάλυση… Πρέπει να βοηθηθούν οι κατηγορίες που είναι σε τραγική κατάσταση και χωρίς έσοδα εδώ και εννέα μήνες με αφορμή τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού…», είπε ο επικεφαλής της διοργανώτριας. Έτσι αποφασίσθηκε σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο να συνταχθεί άμεσα επιστολή προς τις δύο υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές για να υπάρξει βοήθεια στις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement