Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Διακομματική στήριξη στην τροπολογία για την εθνική εκστρατεία εμβολιασμού-Ικανοποίηση Κικίλια

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ικανοποίησή του για την διακομματική προσπάθεια πειθούς της κοινωνίας να ενταχθεί στην εθνική στρατηγική εμβολιασμού της χώρας, εξέφρασε από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Είμαστε χαρούμενοι που σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν είναι κυβερνητικό, είναι εθνικό και πατριωτικό, η δυνατότητα να φτάσουμε σε κάθε άκρη της χώρας και να ενημερώσουμε σωστά», είπε ο Βασίλης Κικίλιας παρουσιάζοντας την επίμαχη ρύθμιση κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού για την αναδιοργάνωση του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο υπουργός υγείας είχε συναντηθεί με εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ έκανε λόγο για ένα εγχείρημα που όμοιό του δεν έχει κληθεί να διαχειριστεί η χώρα.
«Να μεταδώσουμε το μήνυμα του εμβολιασμού» λέει ο Βασίλης Κικίλιας

«Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να γίνει μόνο από τα υπουργεία, και φορείς. Μπροστάρηδες μπαίνουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, η Εκκλησία της Ελλάδας, ο Α και Β βαθμός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Να μεταδώσουμε σωστά το μήνυμα του εμβολιασμού σε κάθε γωνιά της χώρας», σημείωσε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement