Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η κίνηση της Περιφέρειας Κρήτης να βρει μιμητές

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης μετά από την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη θέλοντας να στηρίξει οικονομικά τις ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Τα σωματεία που είναι ερασιτεχνικά και λειτουργούν ως επαγγελματικά την περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας και της διακοπής των πρωταθλημάτων χρειάζονται βοήθεια και η Περιφέρεια Κρήτης έδειξε… τον δρόμο και καλό είναι να βρεθούν και άλλοι μιμητές όπως για παράδειγμα η Περιφέρεια Δυτικής Αχαΐας.

Η πόλη μας έχει τέσσερις ομάδες στην Γ’ εθνική και καλό είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να βοηθήσει έτσι ώστε να παραμείνουν ζωντανά τα σωματεία που πλήττονται από τον Covid19.

Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Κρήτης θα διοργανώσει μια εκδήλωση σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα που ορίζουν τα μέτρα προστασίας προκειμένου να μοιράσει στολές σε όλες τις ομάδες του κρητικού ομίλου.

Επίσης οι σύλλογοι θα απαλλαγούν και από ένα σημαντικό έξοδο, αυτό των μετακινήσεων. Η Περιφέρεια σε συνεργασία με εταιρία λεωφορείων θα επιχορηγήσει τις μεταφορές σε όλη την Κρήτη.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement