Connect with us

Βόλεϊ

Ν. Κόλλια: «Είναι επώδυνο για όλους μας, θα χρειαστούμε χρόνο για να γυρίσουμε»

Published

on

Στην Πάτρα έχει επιστρέψει εδώ και μέρες η Πατρινή βολεϊμπολίστρια του Απόλλωνα Καλαμάτας Νίκη Κόλλια αφού το λοκντάουν που μπήκε στον αθλητισμό, διέκοψε και το πρωτάθλημα της preleague.

Η ταλαντούχα ακραία προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να κρατηθεί σε μια ικανοποιητική φόρμα ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση μόλις οι συνθήκες επιτρέψουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Η Νίκη Κόλλια μίλησε χθες στη «Γ» και αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η καραντίνα και όχι μόνο…
«Σίγουρα σε σχέση με το πρώτο λοκντάουν είναι τελείως διαφορετικά καθώς είναι πιο γνώριμο σε εμάς πλέον και ίσως περνάει και πιο εύκολα σε συνδυασμό με διάφορες δραστηριότητες, είτε βόλτα, είτε τρέξιμο, είτε ποδήλατο, περνάει πιο εποικοδομητικά» είπε αρχικά η Νίκη Κόλλια και πρόσθεσε: «Από την άλλη είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστον για τους αθλητές που έχουν συνηθίσει σε συγκεκριμένους ρυθμούς προπονήσεων και πίεσης και όλο αυτό το κάνει πιο επώδυνο. Όσον αφορά την επιστροφή στα γήπεδα θα χρειαστούμε χρόνο προετοιμασίας καθώς θα είμαστε μεγάλο διάστημα απόντες από προπονήσεις. Παρόλα αυτά η υγεία είναι αυτή που προέχει για όλους εμάς, αθλητές και μη, και ευχόμαστε για την γρήγορη επιστροφή.
Τέλος σίγουρα για την ομάδα μου είναι αρκετά δύσκολα, όπως και για όλες τις ομάδες, καθώς είχαμε προετοιμαστεί αρκετά σκληρά για την έναρξη του πρωταθλήματος!».
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement