Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Όλοι έχουν δίκιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ανάρτηση του Θανάση Δρακόπουλου άναψε… φωτιές στο διαδίκτυο 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Δυστυχώς η κατάσταση που βιώνει ο αθλητισμός τους τελευταίους μήνες είναι τραγική. Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο ποδόσφαιρο με τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο έμπειρος πορτιέρο του Ναυπακτιακού Θανάσης Δρακόπουλος είχε αναρτήσει τους δικούς του προβληματισμούς για το τι βιώνουν αυτή την στιγμή οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής οι οποίοι ζουν από το ποδόσφαιρο. Η πολιτεία τους έχει γυρίσει την πλάτη και δεν ενδιαφέρεται κανείς γι’ αυτούς.

Κάτω λοιπόν από αυτή την ανάρτηση τα σχόλια ήταν πολλά και σε αυτά συμμετείχαν… και άνθρωποι της Αχαϊκής. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα να γράφονται δημόσια πράγματα τα οποία όλους μας στεναχωρούν και σε αυτό φυσικά δεν φέρνουν ευθύνη ούτε οι διοικήσεις αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές.

Η πολιτεία όπως έχουν γράψει πολλάκις έχει γυρίσει την πλάτη στις ομάδες της Γ’ Εθνικής και φέρνει μεγάλη ευθύνη για τα τραγελαφικά που γίνονται από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το ότι εν μέσω πανδημίας δεν προστάτευσε πουθενά τις ομάδες είναι το μόνο σίγουρο, αφού έκανε τραγικά λάθη τα οποία έχουμε απαριθμήσει και στο παρελθόν. Το βασικότερο είναι οι ομάδες που μετακινούνται από νομό σε νομό για να αγωνιστούν χωρίς καμία προφύλαξη με αποτέλεσμα να υπάρχει διασπορά του ιού. Αυτό από μόνο του αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι τραγικό.

Το επίσης πολύ σοβαρό θέμα που η Γ.Γ.Α. ποτέ δεν έχει λύσει είναι ότι η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία ερασιτεχνική που λειτουργεί όμως κάτω από επαγγελματικά πρότυπα. Κι εδώ δεν έχει δώσει κάποια στήριξη σε αυτά τα σωματεία που οι διοικήσεις παλεύουν μόνες τους για να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους.

Όπως βλέπουμε δυστυχώς το τελευταίο διάστημα η πολιτεία έχει μεγάλη ευθύνη, διχάζοντας τους πολίτες οπότε χάνεται η μπάλα. Στην παρούσα φάση πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement