Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σύλληψη άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο άνδρας με έναν συνεργό του, έξω από μπαρ, είχαν προκαλέσει σωματικές βλάβες και είχαν πλήξει με μαχαίρι στον θώρακα έναν άνδρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

 

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί και ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

 

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, στις 01-08-2020 τα ξημερώματα, έξω από μπαρ στην Πάτρα, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε ημεδαπό άνδρα, ενώ επιπλέον ο συλληφθείς τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα.

 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.


Ροή ειδήσεων

Advertisement