Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία απόφαση που αλλάζει πολλά προκαλώντας εξελίξεις ντόμινο. Και θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει «έντονο παρασκήνιο» αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Όπως πρώτα αποκαλύψαμε στο Newsit.gr η διοίκηση του ΣΚΑΪ σε συνεννόηση με την εταιρεία παραγωγής του Survivor, την Acun Medya, έχουν αποφασίσει να «κόψουν» πρώτοι το νήμα και της δεύτερης περιόδου της φετινής σεζόν.

Έτσι ενώ είχαν αρχικά προγραμματίσει το ριάλιτι επιβίωσης να βγει στον αέρα στα μέσα Ιανουαρίου τελικά το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν αλλάξουμε χρόνο. Φαίνεται όμως ότι οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ καθώς από τον καινούργιο κύκλο του θα απουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και λίγες ημέρες έχει αποφασιστεί πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να αναλάβει την παρουσίασή του Survivor. Και επειδή μετά από αυτή την αποκάλυψη θα αρχίσουν διάφορα… σενάρια για «κακές σχέσεις» με το σταθμό του Φαλήρου και την εταιρεία παραγωγής να αναφέρω ότι η απόφαση του «διαζυγίου» είναι συναινετική και μάλιστα για… ευχάριστο λόγο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement