Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Η ΕΣΠΕΠ ευχαριστήριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διοίκηση της ΕΣΠΕΠ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε την περιφέρεια Πελοποννήσου για την κίνηση της να επιχορήγηση με τα έξοδα μετακίνησης ομάδων που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΠ, αναφέρει: «Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες, για την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων των Περιφερειακών Ενοτήτων που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες.
Η κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο 4735/12.10.2020 κατά το άρθρο 66, όπου δίνει τη δυνατότητα σε Δήμους και Περιφέρειες, στην ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, καταδεικνύεται με την απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η υψηλή αντίληψή της απέναντι στον αθλητισμό ο οποίος δοκιμάζεται πολλαπλά. Σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε το παράδειγμά σας να βρει μιμητές, που τόσο πολύ τους χρειάζεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και το ελληνικό βόλεϊ ειδικότερα».


Ροή ειδήσεων

Advertisement