Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Η ζεστασιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων είναι συνώνυμο των Praktiker

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Praktiker Hellas, μας αλλάζει και πάλι τη διάθεση για τα φετινά μας πολύ ιδιαίτερα Χριστούγεννα, δίνοντάς μας λύσεις και ιδέες για τη θέρμανση και τον στολισμό του χώρου μας. Στον Κατάλογο Θέρμανσης και στον Κατάλογο Χριστουγέννων θα βρούμε, έως τις 31 Δεκεμβρίου, όλα όσα χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε τον χώρο μας με ζεστασιά και θαλπωρή, φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα εορταστική.

Άπειρες προτάσεις για κάθε budget, ατελείωτη έμπνευση για εμάς και για τα δώρα των αγαπημένων μας προσώπων και φυσικά όλες οι ευέλικτες υπηρεσίες της εταιρίας είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν κάθε μας ανάγκη. Γιατί, ακόμα και από απόσταση, μπορούμε να κάνουμε τις γιορτές και τις χειμερινές ημέρες ξεχωριστές.

Θέρμανση

Μέσα στις 24 σελίδες του Καταλόγου Θέρμανσης υπάρχουν τα πάντα για τη ζεστασιά μας με προϊόντα που καλύπτουν κάθε διαφορετική ανάγκη. Αφυγραντήρες, κλιματιστικά, είδη ηλ. θέρμανσης, σόμπες, θερμάστρες εξωτερικού χώρου, ενεργειακά τζάκια, καύσιμη ύλη, αξεσουάρ τζακιού και εργαλεία κήπου, μπορούν να μας υποστηρίξουν να διαμορφώσουμε εύκολα την ιδανική θερμοκρασία σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο μας.

Παράλληλα, όλοι οι αφυγραντήρες είναι διαθέσιμοι με τιμές έως και -25%, ενώ με κάθε αγορά σόμπας υγραερίου η Praktiker σε συνεργασία με την εταιρία CORAL GAS δίνουν δώρο τον ρυθμιστή και το υγραέριο αξίας €24,90. Και για όσους από εμάς δεν ζούμε χωρίς χαλί τον χειμώνα, μπορούμε να βρούμε εντυπωσιακά χαλιά σε καταπληκτικές τιμές.

Χριστούγεννα

Ας γιορτάσουμε τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα με καλή διάθεση και έμπνευση. Ξεφυλλίζοντας τις 24 σελίδες του καταλόγου, νοιώθουμε αυτόματα ότι περιτριγυριζόμαστε από μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η τεράστια ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα δέντρα πάσης φύσεως (λευκά, ανοικτόχρωμα, σκουρόχρωμα, ειδικών χώρων: slim – κρεμαστά – μισά, χιονισμένα ή φωτιζόμενα), οι επιλογές σε φωτάκια, στολίδια και διακοσμητικά για κάθε στυλ (ρομαντικό, κλασικό, μαγικό, με γήινες αποχρώσεις), καθώς και είδη για στρώσιμο τραπεζιού, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γούστο και προτίμηση.

Και εάν ψάχνουμε δώρα, σίγουρα θα βρούμε αυτό που ταιριάζει στον καθένα, καθώς η Praktiker διαθέτει έξυπνες και πρωτότυπες επιλογές για κάθε ηλικία. Ας γεμίσουμε χαμόγελα τους αγαπημένους μας και ας πάρουμε ιδέες και μέσα από το Χριστουγεννιάτικο φυλλάδιο προσφορών.

Ακόμη, με αφορμή τις γιορτές, ιδιαίτερη σημασία έχει η πρωτοβουλία της εταιρίας, όπου με κάθε αγορά δέντρου Frozen, προσφέρει €10 στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», με σκοπό τη στήριξη του Οργανισμού.

Δίπλα μας με κάθε τρόπο

Η Praktiker, σε αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας συνθήκες, παραμένει δίπλα μας συνεχώς, εξυπηρετώντας κάθε μας ανάγκη, εξασφαλίζοντας για εμάς αγοραστικές εμπειρίες κορυφής:

  • Επικοινωνία με το eshop Praktiker.gr στα τηλέφωνα: 800 100 1122 (από σταθερό) & 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-21:00 & Σάββατο 08:00-18:00
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες σε όλα τα καταστήματα: Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 21:00
  • Εξυπηρέτηση στα καταστήματα αποκλειστικά για κατόχους επαγγελματικού ΑΦΜ: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-20:00
  • Εξ’ αποστάσεως παροχή των υπηρεσιών Garden & Interior

Παράλληλα, μοιράζεται μαζί μας όμορφες ιδέες και έμπνευση για να μας συντροφεύουν πάντα στις δημιουργίες μας και να μας λύνουν κάθε απορία γύρω από το DIY και το Home Improvement.

Ταυτόχρονα, η χρονιά μας κλείνει παρέα με τον αγαπημένο μας Κατάλογο Σπιτιού και Διακόσμησης που είναι ακόμη σε ισχύ έως το τέλος της χρονιάς.

Πώς αλλιώς είναι δίπλα μας η Praktiker Hellas; Φυσικά με πληθώρα υπηρεσιών για όλους εμάς:

  • Δωρεάν παράδοση για online αγορές άνω των €249
  • Μηνιαίο πλάνο δόσεων «Δόοοση θέλεις»
  • Έως 24 άτοκες δόσεις από €50 αγορών
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker
  • 3 χρόνια minimum εγγύηση σε όλα τα προϊόντα

Φέτος, λοιπόν, που το χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο, ας παραμείνουμε ασφαλείς και ας μοιραστούμε με υγεία την μαγεία των γιορτών, μαζί με τις πιο θερμές ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι!

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, μετρώντας 29 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο DIY & Home Improvement, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself). Διαθέτοντας 16 καταστήματα συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ., ένα δυναμικό e-shop και δύο b2b Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέρει ετησίως σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή. Παράλληλα, αποτελεί one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

 Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985. Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια.

 Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.600 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement