Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Κλειδί» το άνοιγμα της αγοράς-Κραυγή αγωνίας από τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας για το παρατεταμένο lockdown

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέδιδαν τα κλειδιά των κλειστών καταστημάτων τους και συνυπέγραφαν το αίτημα άμεσης επαναλειτουργίας της αγοράς, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του εμπορίου εξαιτίας του παρατεταμένου lockdown.

Αρκετοί έμποροι της Πάτρας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας συμμετέχοντας στη χθεσινή συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας που έγινε μπροστά από το δημοτικό θέατρο «Απόλλων», στην πλατεία Γεωργίου. Παρά την δυνατή βροχή οι έμποροι τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα έδωσαν το «παρών» εκφράζοντας την απόγνωση και αγωνία για το μέλλον τους, αλλά και το αίσθημα αδικίας που τους πνίγει λόγω των πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού από την μεριά των πολυεθνικών και πολυκαταστημάτων, την ανυπαρξία μέτρων στήριξης και τον εμπαιγμό από την πολιτεία.
Την ίδια ώρα, οι έμποροι συνυπέγραψαν κείμενο για τα απαραίτητα άμεσα μέτρα στήριξης των πληττόμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων .
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, Πάνος Μελάς, ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου, η πρόεδρος των Εμποροϋπάλληλων Γιώτα Παναγοπούλου, κ.α.


Ροή ειδήσεων

Advertisement