Connect with us

Αθλητισμός

Τελειώνει ο Τζέιμς από τον Προμηθέα, διαπραγματεύσεις με Γκραντ

Published

on

Ο Προμηθέας δεν έχει πατήσει καλά στα πόδια του φέτος, χθες ήρθε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και στην Πάτρα δεν εθελοτυφλούν στεκόμενοι μόνο στο υπαρκτό άλλοθι της ταλαιπωρίας που πέρασαν με τον κορονοϊό, αλλά και τραυματισμούς.

Ο Μάκης Γιατράς βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα στη χημεία της ομάδας, δεν έχει καταφέρει να παίξει το στιλ που θέλει και μιλώντας με τη διοίκηση συμφώνησαν να προχωρήσουν σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ώστε να υπάρξει επανεκκίνηση για να διεκδικηθούν οι εντός των τειχών στόχοι.

Η πρώτη θα είναι μέσα στη ρακέτα και θα έχει… άρωμα ΑΕΚ. Τόσο επειδή αυτός που θα φύγει, ο Ντλερόι Τζέιμς έπαιζε εκεί όσο κυρίως επειδή από εκεί πέρασε και ο πιθανότατος αντικαταστάτης του. Ο Τζεράι Γκραντ είναι ήδη σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Προμηθέα, έχοντας περάσει μετά την ΑΕΚ και από Μακάμπι Χάιφα και τη Μανάμα στο Μπαχρέιν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σύντομα συμφωνία.

Ο 31χρονος Γκραντ έχει ύψος 2,03, είναι πάουερ φόργουορντ και το παιχνίδι του είναι πιο μέσα στη ρακέτα από τον Τζέιμς που αρέσκεται και σε πολλές προσπάθειες από την περiφέρεια.

Δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να υπάρξει διορθωτική κίνηση και στην περιφέρεια και μάλιστα σύντομα κι εκεί ώστε να δημιουργηθεί το νέο ρόστερ και να αρχίσει το γρηγορότερο δυνατόν να δουλεύει μαζί.

basketa.gr

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement