Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Το «ευχαριστώ» του Πατρινού δημοσιογράφου Βασίλη Γεωργίου για την ταινία “1968”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το βράδυ της Παρασκευής, προβλήθηκε σε πανελληνιά τηλεοπτική μετάδοση η ταινία «1968» η οποία αναφέρεται στο μπασκετικό έπος της ΑΕΚ η οποία το 1968 κατέκτησε το κύπελλο Ευρώπης για το κύπελλο Κυπελλούχων νικώντας την Σλάβια Πράγας σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Την περιγραφή του ιστορικού εκείνου αγώνα έκανε ο Πατρινός Βασιλής Γεωργίου ο οποίος εμφανίζεται και στην ταινία όχι μόνο να περιγράφει τον αγώνα αλλά και να μιλά για το κλίμα της εποχής…
Όπως ήταν φυσικό, μετά την ταινία πολλοί ήταν αυτοί που έσπασαν να πουν ευχαριστώ στον Βασίλη Γεωργίου για την προσφορά του στον αθλητισμό με αφορμή την προβολή της ταινίας.
Για αυτό το λόγο ο Βασίλης Γεωργίου με δήλωση του στα social media ευχαρίστησε όλους όσους επικοινώνησαν μαζί του..
Η δήλωση του Βασίλη Γεωργίου, αναφέρει: «Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ είναι το… λιγότερο που μπορώ να πω και να εκφράσω σε όλους τους φίλους και φίλες, γνωστούς και αγνώστους που επικοινώνησαν ποικιλοτρόπως μαζί μου για να μου εκφράσουν και πάλι την αγάπη τους, μετά την προβολή της ταινίας 1968 με την βασίλισσα της μπασκετικής Ευρώπης ΑΕΚ από τον ANT-1 το βράδυ της Παρασκευής.
Ακόμη κι από το εξωτερικό (Γερμανία) δέχθηκα τηλεφωνήματα συγχαρητηρίων κι αυτό είναι κάτι που μετά από 52 ολόκληρα χρόνια μου δίνει τεράστια δύναμη για να συνεχίζω να στέκομαι όρθιος στα πόδια μου.
Σας ευχαριστώ εκ καρδιάς κι εύχομαι στους πάντες να έχουμε την υγεία μας για να βγούμε αλώβητοι από αυτή την μεγάλη περιπέτεια που περνάμε.
Υ.Γ. Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να έχω πάντα υγεία με τη βοήθεια του Θεού, έτσι ώστε σε λίγο που θα είναι έτοιμος ο Ναός της μεγάλης μας ΑΕΚ, το γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς που έχει βάλει στοίχημα ζωής και θα τα καταφέρει ο μεγάλος πρόεδρός μας Δημήτρης Μελισσανίδης, να καταφέρω να μεταδώσω από κει το πρώτο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας!

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement