Connect with us

Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Τι απαντά για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη

Published

on

Η Μίνα Αρναούτη πήρε θέση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού ο δημοφιλής τραγουδιστής. Συγκεκριμένα το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε τη νομική υποστήριξη της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, «ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού».

Η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα άρθρο από τα ellinikahoaxes.gr, το οποίο είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2017 και υπογράμμισε δύο συγκεκριμένες προτάσεις.

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα» είναι η μία πρόταση και η δεύτερη είναι η εξής:

«Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement