Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Φρίκη στη Ρόδο: 47χρονος τραβούσε βίντεο 18χρονο που βίαζε τον ανήλικο αδερφό του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση βιασμού 13χρονου από τον 18χρονο αδελφό του στη Ρόδο.

Ο 18χρονος είναι προσωρινά κρατούμενος ήδη τέσσερις μήνες σε ψυχιατρική κλινική φυλακής. Την προσεχή Δευτέρα κλήθηκε σε απολογία ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου 47χρονος συγγενής των παιδιών, ο οποίος κατηγορείται ότι έβλεπε τις πράξεις αυτές και τις βιντεοσκοπούσε!

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, στις 20 Αυγούστου 2020 το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από την μητέρα του 13χρονου ότι το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό του και τον φίλο του, προσθέτοντας ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Ο μεγαλύτερος γιος της βίασε τον 13χρονο, όπως είπε, παρουσία του 18χρονου, ενώ κατήγγειλε ότι το πριν ένα έτος τον είχε υποχρεώσει σε σεξουαλική πράξη και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι κι ένα παιδικό εσώρουχο, στην οικία του δεύτερου, έναν φορητό υπολογιστή και στην οικία του 47χρονου δύο κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι όντως στο περιστατικό που συνέβη ένα χρόνο πριν έβγαλε βίντεο τα παιδιά προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς τους διότι χωρίς αυτό δεν θα πίστευαν τα λεγόμενά του. Μάλιστα όπως λέει, δύο μέρες μετά το περιστατικό ο 18χρονος χάλασε το κινητό του 47χρονου ρίχνοντας νερό προκειμένου, όπως του είπε, να μην έχει στοιχεία εναντίον του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement