Connect with us

Μπάσκετ

To Περιστέρι το ψάχνει για τον Β. Μάντζαρη, ο Προμηθέας θέλει να τον κρατήσει

Published

on

Μία ημέρα μετά το ιστορικό triple double που πέτυχε ο  γκαρντ του Προμηθέα Βαγγέλης Μάντζαρης, δέχθηκε κρούση από το Περιστέρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzeta.gr.

Στο  ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του διεθνή γκαρντ στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα. Και συνεχίζει:

«Από το πρωί το Περιστέρι κάνει προσπάθειες να προσθέσει τον Μάντζαρη στο ρόστερ του, ωστόσο ο Προμηθέας αρνείται να τον παραχωρήσει.

Η ομάδα της Πάτρας αποκλείστηκε από το Eurocup, αλλά θεωρούν πως ο 30άχρονος γκαρντ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας που θα γίνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Μάντζαρης θέλει να κρατήσει τον λόγο του με τον Προμηθέα και να μην δημιουργήσει πρόβλημα στους Πατρινούς. Για αυτό τον λόγο απέχει από τις όποιες συζητήσεις έγιναν και ενδεχομένως… να γίνουν».

Να θυμίσουμε εμείς πως ο Μανζταρης έχει συμβόλαιο με την Πατρινή ομάδα που λήγει στα μέσα Ιανουαρίου  όμως οι πληροφορίες λένε πως  η διάθεση και των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement