Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (19.00) τον Κολοσσό Ρόδου και θέλει πάση θυσία τη νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Επί της ουσίας τελείωσε  ο ευρωπαϊκός στόχος για την ομάδα του Προμηθέα η οποία έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι όπου το απόγευμα (19.00) υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την 7η αγωνιστική της basket league και θέλει πάση θυσία νίκη να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του.

Η πατρινή ομάδα έχει πολλούς λόγους να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο σημερινό παιχνίδι, πρώτα από όλα για τους δυο βαθμούς που θα την κρατήσουν ψηλά στη βαθμολογία, επίσης θέλει να ανέβει η ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας αλλά και να σπάσει το αρνητικό σερί των ηττών στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Θεωρητικά οι «πορτοκαλί» είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο, η ομάδα της Ρόδου προέρχεται από την ευρεία επικράτηση επί της Λάρισας αλλά εκτός έδρας μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Προμηθέας ώστε να πάρει τη νίκη και πιο ήρεμος να κοιτάξει μπροστά.
ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»
Ο Μιχάλης Λούντζης μιλώντας χθες στο blog του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι και είπε: «Ύστερα από μια “διαβολοβδομάδα” για μας, με τρία δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε Basket League και Euro Cup, όπου διανύσαμε χιλιάδες χιλιόμετρα, επιστρέφουμε στην έδρα μας για να βρεθούμε αντιμέτωποι με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου. Μετά τον αποκλεισμό μας και μαθηματικά από το 7DAYS Euro Cup επικεντρωνόμαστε, πλέον, μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη που βγάζει πολλή ενέργεια, δίνει όλες της τις δυνάμεις στο παρκέ και οι παίκτες της παλεύουν για 40 λεπτά ανεξαρτήτως του σκορ. Χρειαζόμαστε την νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό μας έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες και είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε συγκεντρωμένοι και να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, δίνοντας το 100% των δυνάμεών μας».
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου προπονήθηκαν όλοι οι παίκτες εκτός από τον Γιαννόπουλο που έκανε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ωστόσο η αποστολή θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή.
• Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν σύντομα μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του Προμηθέα ωστόσο λόγω του σημερινού αγώνα νεοτέρα θα υπάρξουν από αύριο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement