Connect with us

Αθλητισμός

ΑΡΙΣΤΕΑ ΡΟΜΠΟΛΑ: “Το ποδόσφαιρο έχει προσβληθεί από τον COVID-19 και… διασωληνώθηκε”

Published

on

 

Την άποψή της κατέθεσε στη «Γ» η σιδηρά κυρία και παρατηρήτρια αγώνων της SL2, Αριστέα Ρόμπολα, για το ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το εν λόγω πρωτάθλημα.

Η ίδια, που είναι γνώστρια του ποδοσφαίρου, ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο έχει προσβληθεί από τον COVID-19 και “διασωληνώθηκε”, ενώ συμπλήρωσε ότι κακώς δεν έχει ξεκινήσει η Super League 2 αφού μπορεί να τηρήσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως και η Super League 1.

«Πρέπει αυτοί που αποφασίζουν, να αγωνιστούν εξαντλώντας όλες τις επιλογές προκειμένου να το “αναστήσουν”. Είναι ένας οργανισμός με πολλά μέλη, τα οποία ακολουθώντας τις κατάλληλες οδηγίες, όπως τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, μπορούν να το κρατήσουν ζωντανό.

Είναι λυπηρό, γιατί υπάρχουν αρκετοί που ζουν από αυτό: ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές. Θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει και η SL2 γιατί μπορούν οι ομάδες να τηρήσουν τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως και η SL1».

Κλείνοντας η κυρία Ρόμπολα πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη εποχή, πιστεύω θα την ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα είναι εφικτό».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement