Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ν. Παπαδόπουλος: «Να ξαναγίνουμε ομάδα, θέλουμε κάτι συγκεκριμένο για τη έναρξη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης, έκανε δηλώσεις  σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις…

«Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ όμορφα, γιατί μετά από τόσο καιρό που είμαστε εκτός και με αυτά που περνάμε εμείς και όλος ο κόσμος, το να βρισκόμαστε και να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις και αυτό που αγαπάμε, είναι πολύ σημαντικό» είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Και όταν δεν κάναμε προπονήσεις τηρούσαμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Προσέχαμε πάρα πολύ, με τα τεστ… Είναι πολύ σημαντικό να το συνεχίσουμε και θα το συνεχίσουμε. Αρχή μας είναι πρώτα η υγεία των ανθρώπων που εργάζονται εδώ, των ποδοσφαιριστών. Γενικά η υγεία είναι το παν για όλους και αυτό θα το προσέξουμε πάρα πολύ».

 

Σχετικά με το τι αλλάζει:  «Πολλά αλλάζουν. Μπορούμε πλέον νόμιμα να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί, να δουλέψουμε κομμάτια τα οποία δεν είχαμε δουλέψει και κυρίως το τακτικό κομμάτι. Είναι τελείως διαφορετικό από το να κάνουν τρεις, τρεις προπόνηση, άρα έχουμε και λίγο χρόνο βάσει αυτών που γνωρίζουμε ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε λίγο καιρό. Να βρούμε τον ρυθμό μας, να ξαναγίνουμε ομάδα και να βάλουμε στοιχεία τα οποία θέλουμε για να διεκδικήσουμε τον στόχο μας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement