Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο Θ. Αργυρόπουλος της Παναχαϊκής μιλά στη «Γ» μετά την απόφαση της ΓΓΑ να επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Επιτέλους χαμόγελα για την ομάδα της Παναχαϊκής η οποία από σήμερα επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις μετά το πράσινο φως που άναψε η πολιτεία και επιτρέπει στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 να γυρίσουν στο γήπεδο μετά το τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας.

Η «Γ» μίλησε χθες με έναν εκ των αρχηγών της πατρινής ομάδας, τον Θύμιο Αργυρόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε στην ικανοποίησή του για το αίτημα των προπονήσεων, το πόσο δύσκολο διάστημα ήταν το προηγούμενο αλλά και τον φετινό στόχο της Παναχαϊκής…
«Επιτέλους τελειώνει σε ένα σημαντικό βαθμό το μαρτύριο να είμαστε εκτός γηπέδου και έστω και καθυστερημένα η πολιτεία μας επιτρέπει τις ομαδικές προπονήσεις» είπε αρχικά ο Θύμιος Αργυρόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι θετικό βήμα που γυρίζουμε στο γήπεδο όμως ελπίζω να μην καθυστερήσουμε να ξεκινήσουμε και το πρωτάθλημα. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία γιατί δεν μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά, πόσω μάλλον στη δική μας περίπτωση, στη Σούπερ Λιγκ 2, όπου είμαστε 9 μήνες χωρίς αγωνιστική δράση και αυτό μας επηρεάζει όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και οικονομικά».
Σε ερώτηση για το πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστούν οι παίκτες για να είναι έτοιμοι για δράση: «Πέρα από το τι κάνει ο καθένας ατομικά εκτός γηπέδου, η αποχή είναι μεγάλη και πιστεύω πως θέλουμε τουλάχιστον 10 μέρες ομαδικές προπονήσεις για να βρεθούμε σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Βέβαια θα χρειαστούμε λίγο καιρό μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, όμως γενικά είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».
«ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ»
Μετά τα όσα έχουν γίνει και με βάση τα σημερινά δεδομένα, ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
«Δεν αλλάζει ο στόχος μας, όταν είσαι στην Παναχαϊκή, ο στόχος είναι η ομάδα να ανέβει στην 1η κατηγορία, όπως θέλει ο πρόεδρος αλλά και ο κόσμος μας. Αυτό θέλουμε όλοι μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το καταφέρουμε. Αυτό που θέλω όμως να ευχηθώ είναι να επιστρέψουμε το συντομότερο στο γήπεδο, στον φυσικό μας χώρο».
ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 6-7 Ή 9-10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Από την στιγμή που το αίτημα των προπονήσεων έγινε δεκτό, πλέον το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που αναμένεται να γίνει το ’21 αφού δεν προλαβαίνουν οι ομάδες για το ’20.
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως αν όλα κυλήσουν ομαλά με τον ιό και δεν υπάρχει αύξηση σε κρούσματα και ΜΕΘ, τότε οι πιθανές ημερομηνίες είναι δύο, ή το διήμερο 6-7 Ιανουαρίου ή 9-10 του ίδιου μήνα.
Οι πιέσεις από πλευράς διοργανώτριας αρχής θα συνεχιστούν προς την πολιτεία και τους λοιμωξιολόγους με στόχο να ξεκινήσει η δράση όσο το δυνατόν νωρίτερα. Κομβική είναι και η παράμετρος covid-19 με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ 2 Λ. Λεουτσάκο να λέει πως θα ξεκινήσει το πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν προπονήσεις και οι ομάδες της football league.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement