Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Σάλος με τον ψευτογιατρό που εξέταζε με ράβδο – Τον επισκέφθηκαν 210 ασθενείς

Δημοσιεύθηκε

στις

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κρήτη όπου συνελήφθη ένα ζευγάρι που έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τον άνδρα να παριστάνει το γιατρό.

Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες και πετούν το μπαλάκι στον πνευματικό τους που τους συμβούλευσε να βοηθήσουν με τις… γνώσεις τους όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Ο 62χρονος άνδρας, μάλιστα συστήνεται ως επιστήμονας της υγείας… γενικότερα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ζευγάρι υποσχόταν ίαση για πάσα νόσο, δίνοντας βότανα και φυαλίδια.

Συνολικά βρέθηκαν 210 υποθέσεις ανθρώπων που τους είχαν επισκεφθεί στα διαμερίσματα τα οποία το ζευγάρι νοίκιαζε, τόσο στην Κρήτη, όσο και σε άλλες περιοχές.

Ο τρόπος που λειτουργούσε το ζευγάρι μόνο σε ιατρική δεν παραπέμπει.

Σε όλες τις περιπτώσεις, βασικό στοιχείο στις συνεδρίες ήταν ένα μηχάνημα βιοσυντονισμού μέσω του οποίου το ζευγάρι φέρεται να εξέταζε. Κάποιοι δεν πείστηκαν ωστόσο, και πριν καλά- καλά εξεταστούν, είπαν και αντίο.

Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι
Το ζευγάρι πάντως, ισχυρίζεται ότι ο βιοσυντονισμός είναι μια αποδεχτή ολισθική μέθοδος και ότι ουδέποτε έλαβαν χρήματα για τις υπηρεσίες τους.

Άλλωστε, δεν το έκαναν για βιοποριστικούς λόγους όπως λένε, καθώς ο 62χρονος ισχυρίζεται ότι προέρχεται από οικογένεια γιατρών και έχει χρήματα τα οποία διαθέτει για να …επεκτείνει την μόρφωσή του στην ολιστική ιατρική.

«Δεν δήλωσε κάποια ειδικότητα – Μας πήρε χρήματα, 100 ευρώ την συνεδρία»
Ο δικηγόρος και θύμα του ψευτογιατρού Νίκος Κοπανάκης μίλησε για την εμπειρία του. «Τον Νοέμβριο του 2019 σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό συνταξιδεύαμε με μια γνωστή της μητέρας μου, που μας μίλησε για τον γιατρό αυτό. Εν τέλει ήρθαμε σε επαφή με τον γιατρό αυτό. Παρουσιάστηκε ως ολιστικός γιατρός και ήρθαμε σε επαφή μαζί του στον χώρο που ενοικίαζε. Δεν δήλωσε κάποια ειδικότητα. Μας πήρε χρήματα, 100 ευρώ την συνεδρία. Δεν μας έδωσε απόδειξη. Δεν του ζήτησα κι εγώ, δεδομένου ότι κι αυτός μας είπε να καταβάλουμε ό,τι μπορούσαμε από το πορτοφόλι», ανέφερε.

«Είχε μια κονσόλα, μια συσκευή βιοσυντονισμού που συνδεόταν με μια ράβδο. Από εκεί και πέρα έκανε την εργασία του. Κρατούσε τι βλάβες μπορεί να είχε το σώμα μας», πρόσθεσε.

«Δεν παρουσιάστηκα ως γιατρός»
Ο 62χρονος που έταζε τη θεραπεία σε βαριά ασθενείς μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Δεν έχω πτυχίο ιατρικής. Δεν παρουσιάστηκα ως γιατρός. Έχω πτυχίο doctor of science, βεβαίωση βιοσυντονισμού και διάφορα άλλα. Είσαι επιστήμονας, ειδικευμένος σε θεραπευτικές τέχνες. Αυτό δεν το έχω αναγνωρίσει στην Ελλάδα. Έχω βεβαίωση παρακολούθησης για πιστοποίησει για βιοσυντονισμό. Το 2016 με απόφαση του Υπ. Υγείας έχει αναγνωριστεί ο βιοσυντονισμός ως μη διαγνωστικό εργαλείο, αλλά ως βοήθεια για ενεργειακή υποστήριξη».

Στην συνέχεια ανέφερε ότι δεν έχει κάνει κακό σε ανθρώπους. «Ο τίτλος αναγνωρισμένος στην Ελλάδα είναι για τον βιοσυντονισμό. Δεν πήγα ποτέ σε υπηρεσία του δημοσίου. Μα δεν είναι επάγγελμά μου. Δεν ζητάω χρήματα. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσα λέγονται. Πήγαινα 10 ημέρες για να βοηθήσω έναν άνθρωπο δικό μου. Φταίω εγώ που πήγαινε από στόμα σε στόμα. Κακό δεν έχω κάνει σε ανθρώπους. Ποτέ δεν τους κάνω χειρότερα. Το μηχάνημα που χειρίζομαι, είναι πιστοποιημένο από τον αμερικανικό οργανισμό υγείας. Είναι άκακο, αβλαβές για τον οργανισμό, μόνο όφελος μπορεί να κάνει».

Παρενέβη ο κ. Νουλέζας απαντώντας σε έντονο ύφος. «Όποιος έχει να καταλογίζει κάτι στον εντολέα μου να έρθει στο ακροατήριο, δίκη τηλεοπτική δεν θα γίνει. Ο κατηγορούμενος θα λογοδοτήσει ενώπιον του δικαστηρίου», ανέφερε μεταξύ άλλων.«Δεν είναι θεραπευτική μέθοδος»

Η κυρία Βούλα Ορφανουδάκη, πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Χανίων, μίλησε στο Live News. «Είναι γνωστό στους κύκλους ότι το μηχάνημα βιοσυντονισμού δεν είναι θεραπευτική μέθοδος, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις συμπληρωματικά εφόσον είσαι γιατρός ή θεραπευτής. Το χαρτί του δεν του δίνει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί, το πολύ πολύ στον εαυτό του», ανέφερε από πλευράς της. «Υπάρχουν πολλές αναφορές, οι καταγγελίες πληθαίνουν. Το θέμα δεν έχει τελειώσει», πρόσθεσε.

Στο Καστέλι Κισσάμου, βρέθηκαν 210 φάκελοι ασθενών, από τις χρονολογίες προκύπτει ότι η δράση του ξεκινάει από το 2017.

Περισσότερα

Χωρίς κατηγορία

Πελοπόννησος: Πάνω από 2.700 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ το πρώτο επτάμηνο του 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ παρατηρήθηκε το πρώτο επτάμηνο του 2022 στους οκτώ νομούς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Περισσότεροι από 2.700 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε η αστυνομία στους οκτώ νομούς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, μέσα στο πρώτο αυτό επτάμηνο Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν και στις δυο περιφέρειες περίπου 115.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι έλεγχοι αλκοτέστ
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, τα οποία παρουσιάζει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πρώτο επτάμηνο του 2022 πραγματοποιήθηκαν στους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, περίπου 29.500 αλκοτέστ και εντοπίστηκαν 1.140 οδηγοί υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Μάλιστα οι περισσότερες παραβάσεις, οι οποίες έφθασαν τις 196, βεβαιώθηκαν τον περασμένο Μάιο και οι λιγότερες, δηλαδή 130, τον περασμένο Μάρτιο.

Στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν το πρώτο επτάμηνο του 2022, περισσότερα από 87.500 αλκοτέστ, κατά την διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν περίπου 1.600 οδηγοί να βρίσκονται υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις, δηλαδή 482, βεβαιώθηκαν τον περασμένο Απρίλιο και οι λιγότερες, οι οποίες έφθασαν τις 113, καταγράφηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι παραβάσεις του ΚΟΚ
Στο μεταξύ, βεβαιώθηκαν το πρώτο επτάμηνο του 2022 στους τρεις νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας περίπου 62.350 παραβάσεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι περισσότερες παραβάσεις, δηλαδή 10.827, αφορούσαν την υπερβολική ταχύτητα, ενώ βεβαιώθηκαν ακόμη 3.414 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγούς οχημάτων και άλλες 2.305 για μη χρήση κράνους από οδηγούς μηχανών.

Στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα περίπου 53.000 παραβάσεις του ΚΟΚ.

Ακόμη, στο πλαίσιο της βεβαίωσης παραβάσεων το πρώτο επτάμηνο του 2022 στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ότι 1.352 οχήματα δεν είχαν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, ενώ ο αριθμός των αντίστοιχων παραβάσεων στην περιφέρεια Πελοποννήσου φθάνει τις 903.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα, 206 οδηγοί στη Δυτική Ελλάδα εντοπίστηκαν να μιλούν στο κινητό τηλέφωνο κατά την διάρκεια της οδήγησης, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός των παραβατών στην Πελοπόννησο έφθασε τους 403.

Περισσότερα

Χωρίς κατηγορία

Θύμιος Μπουγάς: Βρέθηκε το σπίτι που θα μείνει στη νέα αρχή της ζωής του

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια νέα αρχή φαίνεται ότι κάνει ο Θύμιος Μπουγάς, που στο παρελθόν, λόγω της βία που είχε δεχθεί, είχε απομακρυνθεί από το προσκήνιο.

Σύμφωνα με το ilianews.gr, μετά την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του, πολλοί δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον στον Θύμιο Μπουγά, ενώ εθελοντές προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε περνά από το χέρι τους για να αλλάξει η ζωή του.

Πρώτα, είναι η φροντίδα των γιατρών για τις βλάβες του παρελθόντος, ενώ ακολουθεί το σπίτι που θα μείνει ο Θύμιος Μπουγάς από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη:

“Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα,ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται.

Απο καρδιάς ευχαριστούμε τον Δήμο Πύργου για το ποσό που ενέκρινε για τους πρώτους μήνες της διαβίωσής του, τους πολίτες και εθελοντές, οι οποίοι από το υστέρημά τους δημιούργησαν ένα μικρό κουμπαρά ώστε να καλυφθούν οι πρώτες μετακινήσεις, διαμονή στην Αθήνα για τις διαγνωστικές εξετάσεις και συνεχίζουν να επικοινωνούν ώστε να βοηθήσουν στη Β΄Φάση που είναι η έναρξη των επεμβάσεων, με την εθελοντική προσφορά σπουδαίων γιατρών, κλινικών και ιατρικών κέντρων.

Ευχαριστούμε επίσης την Ι.Μ.Πύργου που θα συμβάλλει μηνιαίως με ένα σημαντικό ποσό επι του ενοικίου, για τα 2 κρίσιμα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πολύπλοκες ιατρικές του επεμβάσεις (θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο) ώστε αφού αποκατασταθεί να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο:
Μία εργασία!

Βήμα, βήμα συνεχίζουμε,προχωράμε, τον στηρίζουμε μέχρι να πάρει τη χαμένη νιότη και τη ζωή του πίσω

Αν θέλετε με όποιο μικρό υστέρημα να συμβάλλετε, έχειπλέον και αυτός έναν λογαριασμό!! (που για εμάς είναι αυτονόητο)
Eurobank Ευθύμιος Μπουγάς
IBAN GR4702602660000530201277362

Και πάλι σας ευχαριστούμε

Προσωπικά, μετά από 3 μήνες και 5 ημέρες, απόψε θα κοιμηθώ ήσυχη και πλέον βέβαιη ότι η παρόρμησή μου, στις 8 Μάη να αναζητήσω αυτόν τον άγνωστο μου άνθρωπο, ήταν ορθή.

Ο φίλος και συνοδοιπόρος στο Forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος» ο Τάκης Αλεξανδράκης-το άλλο μου μισό σε αυτήν την προσπάθεια-συνέβαλλε και συμβάλλει με όλες τις γνώσεις και την εμπειρία του σε διοικητικά και νομικά θέματα που αφορούν ΑΜΕΑ

Η Νίκη Ζαφειροπούλου από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου και η δημοσιογράφος, φίλη του Θύμιου, Κική Κολοβέρου έλυναν και λύνουν όσα άμεσα χρειάζεται στον τόπο του.

Οι δικηγόροι Νίκος Αλεξανδρής στην Αθήνα και Τάσος Μπακόπουλος στην Αμαλιάδα είναι και αυτοί κοντά του για νομική υποστήριξη

Σας ευχόμαστε όλοι από καρδιάς καλό Δεκαπενταύγουστο και επιστρέφοντας. πλέον ο στόχος μας είναι: με μουσική και τέχνες και αφορμή τον Θύμιο να μιλήσουμε κατά του Bulling και της νοοτροπίας κάποιων να θεωρούν τους ευάλωτους πολίτες εύκολους στόχους για διασκέδαση κ.α

Φίλοι καλλιτέχνες επικοινωνούν για να διοργανώσουμε ωραίες ανοιχτές εκδηλώσεις.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε στάδιο αυτής της προσπάθειας γιατί δεν είναι προσωπική αλλά όλων όσων σταθήκατε και στέκεστε δίπλα στον Θύμιο ώστε η ιστορία του να αποτελέσει αφορμή να σπάσει το απόστημα της κακοποιήσης πολιτών με αδυναμία να αμυνθούν μόνοι τους».

spiti_bougas

Η ανάρτηση της κοινωνικής λειτουργού του δήμου Πύργου

Συγκινητική είναι και η ανάρτηση της Νίκης Ζαφειροπούλου, Κοινωνικής Λειτουργού, Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πύργου.

20/06/2022. Ημέρα Δευτέρα. Στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο πρωτοσυνάντησα τον Θύμιο, παρουσία του Δημάρχου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου που τον είχε ήδη υποδεχτεί με εγκαρδιότητα και αγάπη.

Συστηθήκαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια .Από εκείνη τη στιγμή με την ηθική και υλική συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής ξεκινήσαμε μαζί τον δύσκολο δρόμο της επανένταξης του κυνηγημένου Θύμιου.

Από το μηδέν όλα!!!

Έκδοση Αστυνομικής Ταυτότητας, υποβολή φορολογικής δήλωσης, (ευχαριστούμε θερμά την λογίστρια κα Μάρθα Ηλιοπούλου), άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού, απόκτηση κινητού τηλεφώνου (ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νίκο Γαρουφαλή).
Και ακολούθησε ο πρώτος μας καφές στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με τους συμπολίτες μας να του απευθύνουν λόγια ενθάρρυνσης και αγάπης.

Ο Θύμιος έγινε μέρος της ζωής μου, έγινε μέρος της καθημερινότητας του Δημάρχου και όλου του γραφείου που τον στελεχώνει, έγινε μέρος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και ειδικότερα του Κέντρου Κοινότητας.

… Και συνεχίσαμε με τους γιατρούς… Θα αναφέρω και τους τρεις σπουδαίους συμπολίτες μας – ιατρούς που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους : τον κύριο Γιαννακόπουλο Χρήστο ΩΡΛ, τον κύριο Μπουκαρα Γιώργο Οφθαλμίατρο και την γναθοχειρουργό κυρία Κρανίτη Κανέλλα.

Άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνετε το παζλ του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του Θύμιου και να προετοιμάζεται το έδαφος για τα σπουδαία που ευελπιστούμε πως θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα με την τεράστια βοήθεια του επιστημονικού forum » στο επίκεντρο ο άνθρωπος» και των μεγάλου μεγέθους ιατρών που θα φροντίσουν για την αποκατάσταση του.

Ο Θύμιος έβαλε κι ακουστικό και μας ακούει καλύτερα γι αυτό ας προσέχουν ορισμένοι στο τι λένε! (Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο του καταστήματος ακουστικών βαρηκοΐας της οδού Μιαούλη 3 στον Πύργο).

Ο Θύμιος φιλοξενήθηκε αφιλοκερδώς σε ένα διαμέρισμα μέχρι σήμερα (ευχαριστούμε την κυρία Χήνου Διονυσία),όπου με την αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας βρέθηκε το σπίτι εκείνο που θα τον στεγάσει οριστικά.

Ο Θύμιος πλέον ετοιμάζεται για έναν αγώνα που θα τον βοηθήσει στην βελτίωση της υγείας του. Κι εγώ νιώθω συγκίνηση που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσει στο στάδιο αυτό.
Ο θύμιος που με τα πρώτα χρήματα που είχε στα χέρια του, έφερε γλυκά για να κεράσει όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας μας ,από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.
Πάντα θα είμαστε μαζί του όλοι. Ο Δήμαρχος θα έχει πάντα ανοικτή την πόρτα του γραφείου του για αυτόν και το ενδιαφέρον του θα είναι καθημερινό όπως έκανε μέχρι σήμερα κι εγώ πάντα κοντά του για ότι χρειαστεί….
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΥΜΙΟ!!!!!!!!!!!!”

Περισσότερα

Χωρίς κατηγορία

Γνωριμία με τους ήρωες του Καρναβαλιού των Μικρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το Καρναβάλι των Μικρών, το οποίο έλαβε χώρα στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων (Πλαζ) του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο δράσεων των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 7 έως και 11 ετών, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από ευφάνταστες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια το Πατρινό Καρναβάλι, τον Κρυμμένο Θησαυρό και τους πρωταγωνιστές του Καρναβαλιού των Μικρών: το Τζίτζικα, το Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα.
Τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε 4 ομάδες/πληρώματα -όσα και τα χρώματα του Καρναβαλιού – φόρεσαν καρναβαλικά καπέλα και έκαναν μια καρναβαλική «παρέλαση μετ’ εμποδίων». Ακολούθησε επιτραπέζιο παιχνίδι με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τον κεντρικό ήρωα του Καρναβαλιού, το Τζίτζικα, και της παρέας του, το Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα. Έπειτα, πέρασαν ορισμένες δοκιμασίες για να καταφέρουν να μπουν στην παρέα του Τζίτζικα και να τον βοηθήσουν στο επόμενο Καρναβάλι να βρει τον Κρυμμένο Θησαυρό! Κινήθηκαν στο χώρο ψάχνοντας φακέλους με δραστηριότητες και λύνοντας τους γρίφους, ζωγράφισαν, μιμήθηκαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς.
Στο τέλος τα παιδιά και οι εκπαιδευτές, καθισμένοι σε κύκλο, εξέφρασαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για το καρναβάλι και έκλεισαν αναφωνώντας «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα!».
Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας προσέφερε συλλεκτικές αφίσες ως αναμνηστικό σε όλα τα παιδιά της κατασκήνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τζίτζικας, ο ήρωας του Καρναβαλιού των Μικρών, «ζωντάνεψε» και ήρθε ανανεωμένος στο Καρναβάλι του 2021 και 2022, μέσα από τα τεύχη «Ο κρυμμένος θησαυρός των εντόμων», αλλά και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Σκάει ο… Τζίτζικας!» (https://www.youtube.com/watch?v=7neW4lxpB_o&t=101s), παραγωγής της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.
Η δράση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους: Ελένη Τσιόγκα / μουσειολόγο της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Πατρέων με έδρα τα Παλαιά Σφαγεία, Αρχοντία Αλεξάκη / αρχιτέκτονα της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Πατρέων με έδρα τα Παλαιά Σφαγεία, Δήμητρα Κοκκόση / μέλος της οργανωτικής ομάδας των «Αρμάδων» και Γιώργο Μαγιάκη / Βοηθό Δημάρχου.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα