Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η Ολυμπιάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τους τυχερούς που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο είναι οι αθλητές στίβου. Ακολουθώντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα γυμνάζονται ανά γκρουπ σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο παρακολουθεί ο πρόεδρος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Βασίλης Ζώτος.

Μία από τις πολυπληθέστερες ομάδες είναι αυτή της Ολυμπιάδας με τους Ντίνα Μπορνιβέλλι και Κώστα Λεβιδιώτη αντίστοιχα. Οι αθλητές αναμένουν να γίνουν γνωστοί οι αγώνες που θα διοργανωθούν την επόμενη περίοδο. Έχει προκηρυχτεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35.000μ. και ημερίδα στις 24 Ιανουαρίου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 31 Ιανουαρίου. Πάντως πολύ δύσκολα θα γίνουν αγώνες κλειστού στίβου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.
Με το γκρουπ της Ντίνας Μπορνιβέλλι, προετοιμάζονται οι εξής: Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος, Αγγελική Μακρή, Αλέξανδρος Μορτζάκης, Μυρτώ Τσιμικάτου, Δέσποινα Μουρτά, Πολυτίμη Μαντά και Ιωσήφ Ορφανόπουλος που ανήκουν στην προεθνική ομάδα. Επίσης οι: Φωτεινή Μπαντούνα, Ιωάννα Λαυρανού, Κώστας Σταμπουλτζής, Μαλένα Πάλμου, Κονιδάρης Δημήτρης, Καυκαλιάς Γιώργος, Ελισαίος Μπαρδάκης, Χάρις Ζαχαροπούλου, Θεοφιλόπουλος Θανάσης, Ντανάσος Γιώργος, Φαίδρα Κοιλανίτδη, Ειρήνη Κορονότζη, Παναγιώτης Καραγιώργος.
Με τον Κώστα Λεβιδιώτη προπονούνται οι εξής: Ηλίας Αργύρης, Αλέξανδρος Σκούρτης, Μαρία Καρέλα και οι Σπύρος Παράσχης, Δημήτρης Ζαχαρής, Διονύσης Μπελεζάκης και οι Λευτέρης Καρέλας, Σερεμέτη Ανδριάνα, Ελένη και Διονυσία Μουζάκη, Παναγιώτα Ζαρκαδάκη, Λόη Δήμητρα. Ακόμη με το γκρουπ γυμνάζεται και ο Θάνος Καρούσος του Γ.Σ. Κηφισιάς.

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement