Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορωνοϊός: Πόσοι νοσηλεύονται σε ΠΓΝΠ και «Αγ. Ανδρέα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αισθητά μειωμένα ήταν τα κρούσματα κορωνοϊού σε όλες τις περιφέρειες της χώρας- και στην Δυτική Ελλάδα όπου συνολικά ανακοινώθηκαν 12 νέες μολύνσεις- καθώς και σε Αττική και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Στην Αχαΐα εντοπίστηκαν επτά νέα κρούσματα όσα και προχθές, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία τρία (ενώ προχθές ήταν εννέα) και στην Ηλεία δύο (όταν προχθές είχε 6)!
Σε 40 ανέρχονται οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Πάτρας, εκ των οποίων οι 14 νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid -19.
Πιο συγκεκριμένα, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 10 ασθενείς στην ΜΕΘ Covid -19 (6 διασωληνωμένα και τα τέσσερα με μάσκα) και άλλοι 10 στην αντίστοιχη Κλινική, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Αγιος Ανδρέας» 4 στη ΜΕΘ Covid -19 και άλλοι 16 στην Κλινική.

ΚΑΡΒΕΛΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Σήμερα συνεδριάζει το Συντονιστικό Οργανο Covid -19 στο ΠΓΝΠ παρουσία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος δεν κρύβει την ανησυχία του για την περίοδο των εορτών σε περίπτωση που χαλαρώσουν τα μέτρα από τους πολίτες και τεθεί κίνδυνος για την δημόσια υγεία. «Έχω ξεκινήσει τις επαφές με τους Αστυνομικούς Διευθυντές όλης της υγειονομικής περιφέρειας προκειμένου να μην υπάρξει χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων καθώς μέλημά μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η προφύλαξη της δημόσιας υγείας. Πρέπει να τηρηθούν απόλυτα τα μέτρα προστασίας μέχρις ότου να ξεκινήσει ο εμβολιασμός» επισημαίνει στην «Γ» ο κ.Καρβέλης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement