Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

“Μίδας” ο Γιάννης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν πάει πουθενά! Οι μνηστήρες έμειναν με την όρεξη καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε τη supermax επέκταση (τη μεγαλύτερη στην ιστορία του ΝΒΑ) για να μείνει στους Μιλγουόκι Μπακς μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Θα εισπράξει 227.360.000 δολάρια.

Επτά χρόνια μετά από το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε και με πράξεις πόσο πιστός είναι στους Μπακς. Ο MVP του 2019 και του 2020 δεν άφησε άλλο χρόνο να χαθεί και συμφώνησε την Τρίτη (15/12) να υπογράψει την supermax επέκταση (τη μεγαλύτερη στην ιστορία της Λίγκας) που του πρόσφερε η ομάδα του Μιλγουόκι, στην οποία θα μείνει έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Greek Freak, ο οποίος προετοιμάζεται για τη σεζόν 2020/21, είχε στείλει το μήνυμά του αμέσως μετά από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ στα ημιτελικά της Ανατολής και όχι μία, αλλά δύο φορές μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Και τώρα, ανακοίνωσε αυτός τη μεγάλη είδηση: “Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που θα είμαι μέλος των Μιλγούοκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας τα κάνουμε να μετρήσουν” έγραψε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement