Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας «δένει» τον Μάντζαρη, ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζέιμς και έχουμε συνέχεια

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Εβδομάδα αλλαγών και ανασύνταξης δυνάμεων, όπως γράψαμε και χθες, είναι αυτή που ξεκίνησε για την ομάδα του Προμηθέα που επιθυμεί να κοιτάξει μπροστά και να ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας στην Ελλάδα και τους δύο στόχους που έχει για τη φετινή σεζόν.

Η πατρινή ομάδα που και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, προβλημάτισε με την απόδοσή της -κέρδισε στις λεπτομέρειες-, θα προχωρήσει σε αλλαγές παικτών προκειμένου να βρει χημεία ωστόσο εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το αυριανό ματς με την Τσεντεβίτα.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως οι δύο πρώτες κινήσεις που θα κάνει ο Προμηθέας είναι οι εξής:
Πρώτον θα «δέσει» σύντομα τον διεθνή γκαρντ Βαγγέλη Μάντζαρη το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 10 Ιανουαρίου και ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα στον μάνατζέρ του μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει στα τελευταία ματς. Η απόφαση του Προμηθέα είναι άμεσα να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μάντζαρη μέχρι το καλοκαίρι και όπως λέγεται δεν θα υπάρξει πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η δεύτερη κίνηση είναι να βρεθεί ο αντικαταστατής του Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος έχει ενημερωθεί πως θα αποτελέσει παρελθόν και ήδη γίνονται επαφές με μάνατζερ για να βρεθεί ο αντικατάστασης του, ακούστηκε το όνομα του Γκραντ αλλά δεν είναι ο μοναδικός.
Πρόθεση είναι ο νέος παίκτης να βρίσκεται στην Πάτρα μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή ώστε να κάνει ντεμπούτο στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ιωνικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει όμως πολλά.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
Από εκεί και πέρα η ομάδα από χθες έχει στρέψει την προσοχή της στην Ευρώπη και στο αυριανό παιχνίδι με την Τσεντεβίτα Ολίμπια η οποία έρχεται σήμερα στην Πάτρα.
Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για την ομάδα του Γιατρά όμως είναι δεδομένο πως όσοι αγωνιστούν αύριο θα τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.
Φυσικά το αυριανό παιχνίδι προσφέρεται μια καλή ευκαιρία ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες τα νέα παιδιά, όπως οι Τανούλης, Μπαζίνας και Κουρουπάκης. Η λογική λέει πως ο Γιατράς θα ξεκουράσει ορισμένους από τους παίκτες που παίζουν ανελλιπώς στα τελευταία παιχνίδια για να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας…
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία ξεκίνησε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους Γιαννόπουλο και Φαγιέ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement