Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Τον Ιανουάριο οι εκλογές της ΕΠΟ -Προτείνει Ζαγοράκη για πρόεδρο η κυβέρνηση»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε νέα αναβολή φαίνεται πως οδηγούνται οι εκλογές της ΕΠΟ αφού πάνε προς 17 Ιανουαρίου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

Η πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας τόνισε όμως στις δηλώσεις του ότι η πρόταση της Κυβέρνησης για τη θέση θα είναι ο πρώην Ευρωβουλευτής της ΝΔ, πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και πρώην πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sportstonoto Radio o Διακοφώτης

«Απ’ ό,τι γνωρίζω πάμε για 17/1. Θ’ αποφασίσουμε την Πέμπτη. Κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα και για τη δική μου συμμετοχή που με ρωτάτε θα πρέπει να περιμένετε. Θα δούμε. Για τον Ζαγοράκη, ναι υπάρχει μια πρόταση από τη μεριά της κυβέρνησης, που θέλει έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής, όπως είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Πιστεύω ότι είναι ένα όνομα που αυτή τη στιγμή μπορεί ν’ αλλάξει το ποδόσφαιρο. Από ‘κει και πέρα πρέπει ν’ αποφασιστεί απ’ όλους ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα είναι αποδεκτός απ’ όλες τις μεριές. Νομίζω είναι μια καλή λύση, αρκεί βέβαια να τα βρουν οι “μεγάλοι”».

Για την υποψηφιότητα Ψαρρόπουλου, είπε: «Οχι, ο κ. Ψαρόπουλος έχει περιθώριο να είναι υποψήφιος. Ο νόμος είναι ο υποψήφιος πρόεδρος να διεκδικεί μέχρι 70 ετών την προεδρία. Όπως το ερμηνεύουν οι νομικοί, έχει την δυνατότητα να είναι υποψήφιος μέχρι το τέλος του 2021. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει όριο ηλικίας. Εάν υπήρχε και μετά τα 70 να μην υπάρχουν βουλευτές, δεν θα μιλούσε κανένας».

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/ianoyario-ekloges-epo-proteinei-zagoraki-kybernisi

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement