Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τοποθετήθηκε διαδραστική κατασκευή-Ο «Χιονόμπαλας» στο Καραμανδάνειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την πραγματοποίηση μιας ακόμα παρέμβασης, συνεχίστηκαν οι δράσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού, οι οποίες είναι ενταγμένες στην ενιαία εικαστική ενότητα «Τέχνη στην πόλη – Τέχνη για την πόλη».

Στο πλαίσιο της ενότητας, τοποθετήθηκε στον προθάλαμο του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, μία διαδραστική κατασκευή, μέσα στην οποία τόσο τα παιδιά όσο και οι συνοδοί τους, μπορούν να βάζουν το πρόσωπό τους και να φωτογραφίζονται, αποτελώντας μέρος της σύνθεσης που είναι μία Χριστουγεννιάτικη Χιονόμπαλα.

Στην τοποθέτηση της «Χιονόμπαλας», η οποία κατασκευάστηκε από το εικαστικό εργαστήρι και βασίστηκε σε μία ιδέα του εικαστικού Αλέξαδρου Μπακόπουλου, το παρών έδωσε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Καραμανδανείου Παύλος Αθανασόπουλος.

Παράλληλα, πάντα στο πλαίσιο της δράσης «Τέχνη στην πόλη – Τέχνη για την πόλη», ολοκληρώνεται η τοποθέτηση σε στάσεις των αστικών λεωφορείων, έργων τέχνης τα οποία έχουν αναπαραχθεί και ανήκουν στη μόνιμη συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement