Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

SMS Μετακίνησης – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα επιτρέπεται η μετακίνηση για το Ρεβεγιόν

Δημοσιεύθηκε

στις

Sms μετακίνησης με κωδικό  6 πρέπει να στείλουμε, σύμφωνα με πληροφορίες,  για να μεταβούμε χωρίς πρόστιμο στο σπίτι που θέλουμε να κάνουμε ρεβεγιόν μόνο για την παραμονή ή ανήμερα τα Χριστούγεννα και τις αντίστοιχες ημέρες της Πρωτοχρονιάς.Πρόκειται για τον κωδικό του sms που μέχρι σήμερα στέλναμε για σωματική άσκηση ή βόλτα με κατοικίδιο.

Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα είναι διαφορετικές.

Ο κυνερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε ξεκάθαρο εχθές το γεγονός ότι στα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς δεν θα επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των εννέα ατόμων τα οποία θα πρέπει να προέρχονται το πολύ από δύο οικογένειες, ενώ δεν θα αλλάξει τίποτα στην απαγόρευση μετακινήσεων από τις 22:00 έως τις 05:00.

Λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που θα παραμείνει κανονικά σε ισχύ καθόλη την διάρκεια των εορτών θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγει κάποιος από το σπίτι του την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ή άλλη νύχτα των εορτών διότι δεν θα μπορεί να επιστρέψει χωρίς να δικαιολογεί γιατί μετακινήθηκε. Με απλά λόγια ή θα πρέπει να γυρίσει στο σπίτι του μέχρι τις 10 ή να διανυκτερεύσει στο φιλικό σπίτι.


Ροή ειδήσεων

Advertisement