Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Τοπική αγορά

Μαρλαφέκας σε Γεωργιάδη: Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητήματα που αφορούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις έθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Μαρλαφέκας έθεσε στον Υπουργό το αίτημα να εξετάσει η Κυβέρνηση την εφαρμογή εναλλακτικών τρόπων ανοίγματος του λιανεμπορίου, εκτός του click away που δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κανονική λειτουργία της αγοράς, για τις περιοχές της χώρας που βρίσκονται στο «κίτρινο» (ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται και η Αχαΐα). Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας παρουσίασε ως βασικό επιχείρημα για να στηρίξει το αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου το γεγονός ότι η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται τελευταία στο σύνολο των περιφερειών της χώρας, από πλευράς δεικτών ανάπτυξης και κατά κεφαλήν εισοδήματος, και κατά συνέπεια τα μέτρα που λαμβάνονται δεν έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με άλλες γεωγραφικές περιοχές.
Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι το ζήτημα που του έθεσε ο κ. Μαρλαφέκας ότι εξετάστηκε από την Κυβέρνηση, αλλά εκφράζονται φόβοι ότι μια τέτοια απόφαση θα αυξήσει την κινητικότητα μεταξύ περιοχών σε βαθμό που δεν θα μπορεί να ελεγχθεί αυτή.

 

Τοπική αγορά

Στον «αέρα» πάλι το Δασύλλιο-Θα διενεργηθεί νέα δημοπρασία

Δημοσιεύθηκε

στις

Την εκ νέου εκμίσθωση του καταστήματος που βρίσκεται στο Δασύλλιο επιχειρεί η δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Το θέμα, εισέρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
Το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει τη διενέργεια φανερής προφορικής και πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Πατρέων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα εστίασης και αναψυχής ήτοι καφέ εστιατόριο κλπ..

Οι όροι του Διαγωνισμού θα καταρτιστούν από την Οικονομική Επιτροπή.
Η επιτροπή θα διεξάγει τη δημοπρασία και θα αξιολογήσει τις οικονομικές προσφορές.

Το «Δασύλλιο» είναι ελεύθερο προς μίσθωση, καθώς η προϋπάρχουσα σύμβαση λύθηκε κατόπιν της από 11 Δεκεμβρίου 2020 Έκθεση Αυτοψίας.

Περισσότερα

Οικονομία

DUR: Μοναδικές εκπτώσεις DUR έως -50% στο ηλεκτρονικό της κατάστημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από χθες οι φίλοι της DUR μπορούν να επιλέξουν αγαπημένα, κομψά και μοναδικά σε ποιότητα ενδύματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, www.dur.gr, επωφελούμενοι από τις μεγάλες εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το -50%.

Με την εύκολη και την ασφαλή περιήγηση που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της DUR, το ανδρικό κοινό έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει τη διάθεση και την γκαρνταρόμπα του.
Πλεκτά ζιβάγκο, business πουκάμισα, παντελόνια σε μεγάλη χρωματική παλέτα αλλά και πόλο πικέ σε προνομιακές τιμές που φτάνουν έως -50% καθώς και έξτρα έκπτωση -10% με αγορές δύο τεμαχίων και άνω, συνθέτουν μοναδικά outfits για κάθε στιγμή της ημέρας.
Η DUR, που συμπληρώνει 60 χρόνια επιτυχημένων δημιουργιών στον χώρο της μόδας, σχεδιάζει ρούχα που αποτελούν την επιτομή του στυλ, της άνεσης και της κομψότητας χρησιμοποιώντας υφάσματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους στον χρόνο.

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Ζητείται τεχνικός ποδηλάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6976989999

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα