Connect with us

Μπάσκετ

Τ. Τσαγκρώνης: «Για ποιο λόγο «σιγούν» τα σωματεία;»

Published

on

Το μπαλάκι στα σωματεία ρίχνει ο Πατρινός Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης μετά την κορύφωση των συζητήσεων για να δοθεί επιτέλους το πράσινο φως για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης μίλησε χθες στη «Γ» και επεσήμανε: «Αν και μέχρι τώρα γίνεται ένας πολύ μεγάλος θόρυβος από Πολιτεία, ΠΣΑΚ, για την επιστροφή στις προπονήσεις, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή τοποθέτηση από τα σωματεία που θα πρέπει, αν υλοποιηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, να δαπανήσουν κάθε εβδομάδα ένα ποσό 1.200 ευρώ. Το ποσό αυτό δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση η Πολιτεία και εδώ εμπλέκονται τα σωματεία τα οποία όμως όλο αυτό το διάστημα για το εν λόγω ζήτημα δεν έχουν τοποθετηθεί. Δεν θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να είχαν τοποθετηθεί μιας και το ζήτημα είναι σημαντικό για την επιβίωσή τους;».
«ΑΝΕΞΟΔΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ»
Ακόμη η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση πετώντας το μπαλάκι προς κάθε κατεύθυνση τονίζοντας ότι υπεύθυνοι για την σύνταξη και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι οι επιστήμονες των επιτροπών της Πολιτείας.
Αναλυτικά η τοποθέτηση:
«Η συνεχιζόμενη προσπάθεια επίσημων φορέων να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, δεν μπορεί να μένει αναπάντητη, αφού εκτός από ύποπτη είναι και επικίνδυνη.
Η ΕΟΚ επαναλαμβάνει για όσους δεν δύνανται να καταλάβουν τα αυτονόητα, τα εξής: Μοναδικοί αρμόδιοι για την σύνταξη, παρακολούθηση και επικαιροποίηση υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη δυνατότητα άθλησης, είναι οι επιστήμονες των επιτροπών που έχει συστήσει η Πολιτεία. Η κάθε ομοσπονδία είναι αρμόδια μόνο να τα τηρεί κατά γράμμα και να αναμένει τις επόμενες οδηγίες. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και της ανέξοδης συνθηματολογίας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement