Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Χωρίς βαθμολογικό άγχος αλλά με κίνητρο, ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (18.30) την Τσεντεβίτα

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος, η ομάδα του Προμηθέα υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (18.30) την Τσεντεβίτα Ολύμπια για την 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup ωστόσο θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις νίκες.

Η πατρινή ομάδα έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης όμως έχει διπλό κίνητρο για να επιστρέψει στις νίκες και στην Ευρώπη.
Το ένα κίνητρο είναι το γόητρο καθώς θέλει ειδικά μέσα στην έδρα της να δείξει διαφορετικό πρόσωπο και να πάρει τη νίκη, αποδεικνύοντας πως αν δεν είχε τα προβλήματα λόγω covid-19, θα είχε εξασφαλίσει ένα από τα 4 «εισιτήρια» για τους «16» του eurocup.
Το άλλο κίνητρο αφορά κυρίως τα νέα παιδιά με τον Μάκη Γιατρά να είναι πολύ πιθανό να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα ταλαντούχα παιδιά ώστε να πάρουν εμπειρίες και να δείξουν τι αξίζουν και φυσικά να βοηθήσουν να έρθει η νίκη ώστε να ανέβει η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε χθες στην ιστοσελίδα του Eurocup ενόψει του σημερινού αγώνα και είπε: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα αύριο και είναι ευκαιρία για εμάς να βελτιώνουμε την εικόνα μας παιχνίδι με το παιχνίδι για να είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις στην Ελλάδα τόσο για το Κύπελλο όσο και για το πρωτάθλημα».
Από την άλλη πλευρά ο Μάκης Γιατράς, τόνισε: «Έχουμε δυο ακόμη παιχνίδια στο Eurocup και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο επόμενος αντίπαλός μας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από την οποία ηττηθήκαμε στο σουτ στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο «Τόφαλος» όπου συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός από τον Χάρη Γιαννόπουλο ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος και το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί όμως η αποστολή θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement