Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Όλα ανοιχτά για την τελική μορφή του Κυπέλλου Ελλάδας, κλειδί η οικονομική πρόταση στην ΕΠΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί πρόσφατα η Γ.Γ.Α. να άναψε πράσινο φως για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 όμως ακόμα είναι στον «αέρα» αν τελικά οι ομάδες της εν λόγω κατηγορίας, θα καταφέρουν να συμμετάσχουν στο φετινό κύπελλο Ελλάδας.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται χοντρό παζάρι στο παρασκήνιο αν τελικά οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 συμμετάσχουν στο κύπελλο και αυτό γιατί το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα δεν φαίνεται να θέλει τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2!
Το γεγονός πως έκανε μεγαλύτερη πρόταση στην ΕΠΟ αν δεν παίξουν στο Κύπελλο οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, είναι ξεκάθαρο.
Συγκεκριμένα με νέα μειωμένη πρόταση προς την ΕΠΟ για τα δικαιώματα του Κυπέλλου επανήλθε η Cosmote, προσφέροντας όμως περισσότερα χρήματα αν συμμετάσχουν μόνο ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1.
Η Cosmote, που έχει αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου της φετινής σεζόν έναντι 1,6 εκατ. ευρώ επανήλθε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, με νέα πρόταση που είναι μειωμένη από την αρχική και χωρίζεται σε δύο σκέλη: Αν στο Κύπελλο πάρουν μέρος οι ομάδες και των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, προσφέρει 1.100.000,00 ευρώ.
Αν το Κύπελλο συνεχιστεί μόνο με τις ομάδες της SL 1 η προσφορά είναι 1 εκατ. 250 χιλιάδες ευρώ.
Οι πληροφορίες λένε πως η πρόταση αυτή έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΕΠΟ για το τι θα πράξουν αφού ειδικά αυτές τις εποχές, ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Πάντως η ΕΠΟ θα συνεδριάσει αύριο, θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα πάρει την οριστική της απόφαση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά και την Παναχαϊκή να περιμένει τα νεότερα.
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΕ
Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ιατρών των ΠΑΕ και του υγειονομικού υπεύθυνου, Ξενοφώντα Ρούσση, όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Την Παναχαϊκή εκπροσώπησε ο γιατρός Θόδωρος Συριόπουλος, υγειονομικός υπεύθυνος ο οποίος ενημερώθηκε για όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να τηρηθούν και φυσικά θα τις μεταφέρει στους ανθρώπους της ομάδας.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ 
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες χωρίς προβλήματα με προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς όπου ο Παπαδόπουλος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Όπως ανέφερε η ΠΑΕ, οι «κοκκινόμαυροι» στη δεύτερη ομαδική προπόνηση, έκαναν αερόβιο πρόγραμμα μέτριας έντασης. Επίσης δούλεψαν στην τακτική με στόχο τη μετάβαση του παιχνιδιού ενώ η προπόνηση είχε διάρκεια 75 λεπτών.
Η σημερινή προπόνηση θα γίνει πάλι στην Αγυιά όπου το τιμ θα ρίξει βάρος σε όλους τους τομείς.
Από εκεί και πέρα, σήμερα το πρωί τελικά υποβλήθηκαν σε  νέα τεστ covid-19 όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement