Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Φάουλ” πολιτικού γραφείου-Οι ευχές με αποδέκτη πεθαμένο και η αντίδραση της χήρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιδιαιτέρα πολιτικού πήρε παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου τηλέφωνο σε οικία για να ευχηθεί σε αποβιώσαντα!

Έκπληκτη από την άλλη γραμμή της τηλεφωνικής μεμβράνης η χήρα άκουσε να ζητούν να συνομιλήσουν με τον σύζυγο. Ευγενικά ζήτησε να πληροφορηθεί ποιος τον αναζητά.

Η ιδιαιτέρα τής διευκρίνισε ότι, αν απουσίαζε ή ήταν απασχολημένος, επιθυμούσε να του μεταφέρει τις ευχές του πολιτικού. Η κυρία δεν έχασε την ψυχραιμία της, ευχαρίστησε για τις ευχές, ανταπάντησε όμως ότι δυσκολεύεται να τις μεταφέρει.

“Μα γιατί;” αναρωτήθηκε η γραμματέας. Μάλιστα τη ρώτησε αν μπορεί να καλέσει εκ νέου άλλη ώρα και τότε ήταν που δεν άντεξε από την επιμονή της η χήρα και δεν άργησε να την αποστομώσει: “Τηλεφωνήστε στον Άγιο Πέτρο και αν μπορεί, θα σας μιλήσει!”. “Ωραία!” ευχαρίστησε η γραμματέας. Προφανώς πίστευε ότι πρέπει να τον αναζητήσει σε Ναό και γι’ αυτό διέκοψε βιαστικά την κλήση…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα
Advertisement

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν σήμερα χωρίς νερό

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι σήμερα από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Προάστειο.

Επίσης σήμερα από τις 8:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ., λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Κεφαλόβρυσο, Σαραβάλι και Μονοδένδρι Κρήνης της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Αραβαντινού

Δημοσιεύθηκε

στις

  1. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Γιώργος Αραβαντινός. Γνωστός στην πατραϊκή κοινωνία και ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης καθώς είχε εργαστεί κατά το παρελθόν σε πολύ γνωστά νυχτερινά καταστήματα της πόλης. Υπήρξε σε νεαρή ηλικία πυγμάχος της αγαπημένης του Παναχαϊκής, της οποίας ήταν και ένθερμος οπαδός. Χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός, η  είδηση του θανάτου του  “πάγωσε” όλους όσοι τον γνώριζαν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων του, που τον αποχαιρετούν.

 

Γ.Γ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σκαγιοπούλειο: Διαμαρτυρία για τους κάδους

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην καθαριότητα αλλά και την απολύμανση των κάδων απορριμμάτων ζητούν οι κάτοικοι στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

 

Συγκεκριμένα, αναγνώστρια της «Γ» δηλώνει πως στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Σμύρνης υπάρχουν δύο κάδοι απορριμμάτων, από τους οποίους αναδύεται έντονη δυσοσμία με αποτέλεσμα να μην τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρα. Μάλιστα, αναφέρουν πως συχνά πυκνά οι κάδοι ξεχειλίζουν από σκουπίδια διαφόρων ειδών, μέχρι και τηλεοράσεις (!) που εναποθέτουν ορισμένοι ασυνείδητοι. Ζητά την παρέμβαση του Δήμου Πατρέων για να υπάρξει πρόγραμμα απολύμανσης και καλύτερης διαχείρισης των απορριμμάτων.

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα