Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δωρεάν πρόγραμμα για θέματα Ειδικής Αγωγής από το ΕΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πρόγραμμα σπουδών στα κρίσιμα θέματα της Ειδικής αγωγής δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους προσφέρει φέτος το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα ξεκινά τον πρώτο κύκλο του Σύντομου Προγράμματος Σπουδών, «Σύγχρονες Τάσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» .

Το πρώτο μάθημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από το επίσημο κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο YouTube. Έτσι όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος, όσοι παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα έχουν έτσι την ευκαιρία να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο ζήτημα των σύγχρονων τάσεων στην ειδική αγωγή και την εκπαίδευση, αλλά και με την Εξ Αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία.

Μάλιστα, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει τα τελευταία χρόνια, Σύντομα Προγράμματα Σπουδών, τα οποία έχουν βρει σημαντική απήχηση στο κοινό. Γι’ αυτό προσανατολίζεται στη δημιουργία και προσφορά Μαζικών Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων (ΜOOCs), τα οποία αν και κατατάσσονται στη μη τυπική εκπαίδευση, εν τούτοις οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικών, αναγνωρισμένων σε εθνικό επίπεδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement