Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κύκλωμα delivery κοκαΐνης: Προφυλακιστέοι οι έξι κατηγορούμενοι που δηλώσαν …τοξικομανείς

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια οι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης με το επώνυμο πελατολόγιο.

Αν και οι περισσότεροι εξ’ αυτών δήλωσαν στις απολογίες τους εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες, εντούτοις δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι τους έκριναν προφυλακιστέους.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στην ανακρίτρια o φερόμενος ως αρχηγός αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως λόγω της εξάρτησης του από τα ναρκωτικά αναγκάστηκε να διακινεί ουσίες ώστε να μπορεί να παίρνει τη δόση του.

Για βασανιστική κατάσταση που ζούσε λόγω της εξάρτησης toy συζύγου της από τα ναρκωτικά και πατέρα του παιδιού της, έκανε λόγο στη δίκη της απολογία η σύζυγος του φερομένου ως αρχηγού του κυκλώματος. Από την πλευρά της η αδελφή της κατηγορουμένης επίσης εμπλεκόμενη στην υπόθεση, φέρεται να ανέφερε στην απολογία της πως αποθήκευε κοκαΐνη στο σπίτι της για να εξασφαλίσει τη δόση της ενώ η πεθερά του φερόμενου αρχηγού αρνήθηκε τις κατηγορίες.

www.protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement