Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Π. Παπαδόπουλος: « Πιστευω πως στο πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου θα αγωνιστούμε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευτυχώς μια από τις πολλές εκκρεμότητες, λύθηκε κατά το ήμισυ και μιλάμε για το αίτημα της volleyleague η οποία από την Δευτέρα έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης και αυτό ικανοποίησε τους ανθρώπους του αθλήματος.

Βέβαια όπως λέμε κατά το ήμισυ, αφού το επόμενο βήμα είναι η ΓΓΑ να ανάψει πράσινο φως για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που λέγεται πως θα γίνει τον επόμενο μήνα.
Χθες μιλήσαμε με τον Πατρινό βολεϊμπολίστα της Κηφισιάς, Παναγιώτη Παπαδόπουλο ο οποίος μας δήλωσε: «Ήδη έχουμε επιστρέψει σε διαδικασία προπονήσεων. Προφανώς, υπάρχει ικανοποίηση για την ευκαιρία που μας δίνεται αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως πολλοί αθλητές παραμένουν ακόμα ανενεργοί, περιμένοντας νέα από την κυβέρνηση.
Το μεγάλο πλέον θέμα είναι η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αλλά ακόμα δεν υπάρχει πληροφόρηση. Εγώ είμαι αισιόδοξος πως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα αγωνιστούμε! Οπότε, μας δίνεται χρόνος ικανοποιητικός για να βρεθούμε σε αγωνιστική κατάσταση και πάλι. Συγχρόνως, μέλημα όλων των παικτών και των ομάδων είναι η διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας ανάμεσά μας. Έτσι, ήδη έγιναν και θα γίνονται τακτά τα τεστ που απαιτούνται.
Με την ευκαιρία θέλω να στείλω ευχές σε όλο τον κόσμο, με υγεία και υπομονή! Καλά Χριστούγεννα»!
Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement