Τρίτη 11 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κριτική για τη μείωση των χειρουργείων από την ΕΙΝΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριτική για τη μείωση κατά 80% των τακτικών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία, ασκεί με ανακοίνωση της, η ΄Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαϊας (ΕΙΝΑ).

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΕΙΝΑ, η μείωση των χειρουργείων κατά 80% στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και κατά 35% στο ΓΝΠ Άγιος Ανδρέας έχει σαν αποτέλεσμα την ως τώρα αναβολή και ακύρωση εκατοντάδων επεμβάσεων και την αντίστοιχη εκτίναξή τους, στον ιδιωτικό τομέα.
Επίσης υποστηρίζεται ότι στον «Άγιο Ανδρέα», η Διοίκηση με έγγραφό της απαιτεί περαιτέρω μείωση στο 80%, για να υπάρξει εναρμόνιση με την άνωθεν κυβερνητική οδηγία.
Αντίστοιχη, σύμφωνα με την ΕΙΝΑ, είναι και η μείωση τουλάχιστον στο 50% των κλινών νοσηλείας στις χειρουργικές κλινικές, οι οποίες είναι μόνιμα πλήρης, με αποτέλεσμα σε κάθε γενική εφημερία οι χειρουργικοί ασθενείς να φιλοξενούνται σε άλλες κλινικές χωρίς ασφαλή παρακολούθηση και νοσηλεία.
Καταλήγοντας η ΕΙΝΑ ζητά να διασφαλισθούν επαναλαμβανόμενα τεστ στους υγειονομικούς, στους συνοδούς των ασθενών, με ενίσχυση των μέσων ατομικής προστασίας, με ειδικά πρωτόκολλα διαχείρισης των ασθενών, με αύξηση της στελέχωσης κ.α

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Η Ροδίτσα έφτασε στο τέλος της σεζόν”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την απόφαση να κλείσει για την θερινή σεζόν το κατάστημα εστίασης “Η Τρελλή Ροδιά” στην οδό Καραϊσκάκη, ανακοίνωσε η διεύθυνση σε σχετική ανάρτηση στην σελίδα του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης έχει ως εξής: “Η Ροδίτσα έφτασε στο τέλος της σεζόν. Μια σεζόν περίεργη για όλους, σχεδόν ανύπαρκτη όσον αφορά την λειτουργία της εστίασης! Ωστόσο με το άνοιγμα της ξανά τον τελευταίο μήνα, δημιούργησε μια κατάσταση κ έναν νέο τρόπο διασκέδασης του κόσμου που είναι αντίθετος με την ιστορία της Ροδιας!

Γι αυτό και η απόφαση να δωθεί τέλος για αυτήν την σεζόν. Σας ευχαριστούμε πολύ !❤️ Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και υγεία σε όλους ! Ραντεβού το φθινόπωρο έχοντας όλοι την υγεία μας! Η Τρελλή Ροδιά 🌹

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έφυγε» ο παλιός έμπορος Γιώργος Παπανικολάου  

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, προδωμένος από την καρδιά του, ένας από τους παλιούς εμπόρους της Πάτρας, ο Γιώργος Παπανικολάου.

Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα με υαλοπίνακες και καθρέπτες στην συμβολή των οδών Τριών Ναυάρχων και Κορίνθου, απέναντι από την παλιά Τροχαία.

Μεγάλη η απώλεια για τα αδέλφια του Ελένη, Αθανασία, Ανδρέα, Παναγιώτα, Χρήστο και Αργυρούλα, συγγενείς και φίλους.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Πεντάρι» στο Αγρίνιο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Tζακ ποτ στην 1η κατηγορία σημειώθηκε στην προχθεσινή κλήρωση του Τζόκερ το οποίο πλέον μοιράζει 2.300.000 ευρώ. Στη δεύτερη κατηγορία πάντως, (5άρια), βρέθηκαν τρία τυχερά δελτία, τα οποία κερδίζουν το ποσό των 31.502,17 ευρώ, το καθένα. Το ένα μάλιστα κατατέθηκε στο Αγρίνιο, στο πρακτορείο του Δ. Τριανταφυλλίδη (Αναστασιάδη 8). Έτσι, ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Χριστοφόρου, ένας πολίτης της περιοχής θα αισθάνεται πιο τυχερός…

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα