Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Γιατράς: «Με αλχημείες και τουρλουμπούκια πάμε να πάρουμε τα ματς»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό. δήλωσε ότι αυτό που παρουσιάζει η ομάδα δεν είναι μπάσκετ και χαρακτήρισε τουρλουμπούκι και αλχημεία τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, στην προσπάθεια της να πάρει το ματς.

 Αναλυτικά:

«Κατ’ αρχάς θα επαναλάβω ότι τα δύσκολα τα περνάνε άλλοι όχι εμείς, εμείς θα τη βρούμε την άκρη ή… δεν θα τη βρούμε. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό, καλές γιορτές σε όλους και μακάρι η Γέννηση να βοηθήσει να μπούμε σε μια κανονικότητα.

Υπάρχουν ένα σωρό δικαιολογίες που θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά δε μας αρέσουν σαν ομάδα, να είσαστε σίγουροι ότι θα γίνουμε όπως πρέπει και το ταμείο θα γίνει στο τέλος και θα είναι θετικό.

Ουσιαστικά δεν έχουμε κάνει προετοιμασία, με πέντε ματς σε δέκα μέρες και κάθε μέρα να συμβαίνει και κάτι. Δε μας αρέσει αυτό που παρουσιάζουμε, δεν είναι ούτε το 10% του Προμηθέα.

Με αλχημείες και τουρλουμπούκια πάμε μπας και πάρουμε τα ματς. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν ξέρω πόσο χρόνο θα μας πάρει, αφού δυστυχώς προσπαθούμε να διορθωθούμε μέσα από επίσημα ματς.

 

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε όμως, για να ξαναγίνουμε η ομάδα την οποία χαιρόταν όλη η Ελλάδα και έλεγε ότι παίζει ωραίο μπάσκετ. Τώρα, δεν παίζουμε μπάσκετ και η ευθύνη είναι δική μου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement