Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η ΠΓΕ προγραμματίζει τηλεδιάσκεψη με τους αθλητές

Published

on

Στο πνεύμα των ημερών, η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, ανακοίνωσε προς τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τους αθλητές της με στόχο να συζητήσουν το πως περνούν το διάστημα της καραντίνας που έχει βάλει “φρένο” στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση που «ανέβηκε» στο panachaiki1891.gr, αναφέρει: «Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει βάλει «φρένο» στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, ωστόσο η επικοινωνία με τους αθλητές μας ποτέ δεν σταματά.

Σε αυτό το πλαίσιο, στο Τμήμα Πετοσφαίρισης της Παναχαϊκής, έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες μια τηλεδιάσκεψη.

Το «παρών» στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα δώσουν η Γενική Αρχηγός του Τμήματος, Μαρία-Αξιώτη Γαρουφαλλή, ο Τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας, Σταύρος Γεράνιος, ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας, Ανδρέας Φαλιέρος, οι έφοροι του τμήματος κ.Μανούσος, κ.Πετράτος και κ.Καραθανάσης και οι προπονητές των Ακαδημιών, Ηρώ Παπαδοπούλου και Λευτέρης Δρακόπουλος, μαζί βεβαίως και με τις αθλήτριες μας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης αυτής είναι να υπάρξει συζήτηση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού (και όχι μόνο) και να ακουστούν οι απόψεις και οι προβληματιμσοί των παικτριών μας αναφορικά με τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν στην καθημερινότητα τους.

Επιπλέον, όλο το επιτελείο της ΠΓΕ θέλει να διαπιστώσει και το πως τα πηγαίνουν οι αθλήτριες με τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που τους παραχώρησαν οι προπονητές τους πριν το κλείσιμο έτσι ώστε να παραμείνουν σε φόρμα στο διάστημα της καραντίνας. Στο τέλος, θα γίνουν βεβαίως και οι ανάλογες ανταλλαγές ευχών με αφορμή τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement