Τρίτη 11 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο πομποδέκτης θα κάνει τη «δουλειά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Επειδή αρκετοί φίλοι αναγνώστες μας ρωτούν σχετικά με την χιλιομετρική χρέωση των διοδίων στην Ολυμπία Οδό από την 1η Ιανουαρίου 2021, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής (που έγιναν γνωστά μέσω της ανακοίνωσης της εταιρείας): Πρώτον, η χιλιομετρική χρέωση θα λειτουργεί αποκλειστικά για όσους έχουν πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS και όχι με την πληρωμή μετρητών στα ταμεία (ή τα αυτόματα μηχανήματα) των διοδίων.

 

Δηλαδή, οι τιμές των διοδίων παραμένουν αυτές που έχουν ανακοινωθεί. Ωστόσο, όσοι διαθέτουν πομποδέκτη, αυτός θα υπολογίζει τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει ο χρήστης και σε περίπτωση που αυτά είναι λιγότερα από την αντίστοιχη διαδρομή, κατά την έξοδό του, ο πομποδέκτης θα πιστώνεται με τα αναλογούντα χρήματα. Δηλαδή, θα υπάρχει μία ηλεκτρονική επιστροφή χρημάτων στον πομποδέκτη. Κατά συνέπεια, για να μην μπερδεύεται κανένας, οι τιμές στα διόδια δεν αλλάζουν. Ο πομποδέκτης θα κάνει «όλη τη δουλειά».

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Η Ροδίτσα έφτασε στο τέλος της σεζόν”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την απόφαση να κλείσει για την θερινή σεζόν το κατάστημα εστίασης “Η Τρελλή Ροδιά” στην οδό Καραϊσκάκη, ανακοίνωσε η διεύθυνση σε σχετική ανάρτηση στην σελίδα του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης έχει ως εξής: “Η Ροδίτσα έφτασε στο τέλος της σεζόν. Μια σεζόν περίεργη για όλους, σχεδόν ανύπαρκτη όσον αφορά την λειτουργία της εστίασης! Ωστόσο με το άνοιγμα της ξανά τον τελευταίο μήνα, δημιούργησε μια κατάσταση κ έναν νέο τρόπο διασκέδασης του κόσμου που είναι αντίθετος με την ιστορία της Ροδιας!

Γι αυτό και η απόφαση να δωθεί τέλος για αυτήν την σεζόν. Σας ευχαριστούμε πολύ !❤️ Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και υγεία σε όλους ! Ραντεβού το φθινόπωρο έχοντας όλοι την υγεία μας! Η Τρελλή Ροδιά 🌹

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έφυγε» ο παλιός έμπορος Γιώργος Παπανικολάου  

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, προδωμένος από την καρδιά του, ένας από τους παλιούς εμπόρους της Πάτρας, ο Γιώργος Παπανικολάου.

Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα με υαλοπίνακες και καθρέπτες στην οδό Τριών Ναυάρχων, απέναντι από την παλιά Τροχαία.

Μεγάλη η απώλεια για τα αδέλφια του Ελένη, Αθανασία, Ανδρέα, Παναγιώτα, Χρήστο και Αργυρούλα, συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη(12/5)  στις 11.00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Πεντάρι» στο Αγρίνιο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Tζακ ποτ στην 1η κατηγορία σημειώθηκε στην προχθεσινή κλήρωση του Τζόκερ το οποίο πλέον μοιράζει 2.300.000 ευρώ. Στη δεύτερη κατηγορία πάντως, (5άρια), βρέθηκαν τρία τυχερά δελτία, τα οποία κερδίζουν το ποσό των 31.502,17 ευρώ, το καθένα. Το ένα μάλιστα κατατέθηκε στο Αγρίνιο, στο πρακτορείο του Δ. Τριανταφυλλίδη (Αναστασιάδη 8). Έτσι, ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Χριστοφόρου, ένας πολίτης της περιοχής θα αισθάνεται πιο τυχερός…

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα