Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Δ. Κόζης: «Μας καταστρέφει η απραξία, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια από τις πιο δυνατές μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού για την ομάδα βόλεϊ του Κόροιβου Αμαλιάδας ήταν ο έμπειρος λίμπερο Δημήτρης Κόζης ο οποίος αποκτήθηκε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα της Ηλείας επέστρεψε φέτος στην Α2 Εθνική και είχε σκοπό όχι μόνο να παραμείνει αλλά και να βάλει τις βάσεις για να χτίσει ένα πολύ καλό σύνολο.
Χθες η «Γ» μίλησε με τον Δημήτρη Κόζη και του ζήτησε το δικό του σχόλιο για τα προβλήματα που έχει φέρει ο πάγος στον ελληνικό αθλητισμό…
«Στη κυριολεξία δεν ξέρω τι να πω, όταν κλείσαμε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου δεν περίμενα πως θα κρατούσε τόσο διάστημα και ήλπιζα με πως το νέο χρόνο θα παίζατε αγώνες και πραγματικά αυτή η απραξία σκοτώνει τους αθλητές» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόζης και πρόσθεσε: «Από την άλλη βλέπουμε τους θανάτους και του κρούσματα καθημερινά και είναι φυσιολογικό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να περιμένουμε . Εμείς στον Κόροιβο είχαμε ανεβάσει στροφές και πριν από τη διακοπή ήμασταν έτοιμοι αλλά με αυτή τη μεγάλη αποχή από τα γήπεδα, θα χρειαστούμε πάλι νέα προετοιμάσουμε για να βρούμε ρυθμό αν και εφόσον η πολιτεία μας αφήσει να γυρίσουμε στο γήπεδο».
Π.Κ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement