Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Λύθηκε το θέμα του Μαντζούκα και τίθεται άμεσα στην διάθεση του ΠΑΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Λευτέρης Μαντζούκας προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού και να ξεκινήσει προπονήσεις. Με τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, να λύνει μια και καλή το ζήτημα για τη συμμετοχή του παίκτη και από πότε έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.

Πριν ακόμα – ακόμα ο Παναθηναϊκός έρθει σε συμφωνία με τον Προμηθέα για τη μεταγραφή του νεαρού, γνώριζε ότι υπήρχε ένα θέμα με το δικαίωμα συμμετοχής του παίκτη στο ελλγνικό πρωτάθλημα. Ενα θέμα που είχε να κάνει με το γεγονός πως ο Μαντζούκας αγωνιζόταν στην ανδρική ομάδα του Προμηθέα όχι με συμβόλαιο, αλλά με το δελτίο του. Προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο εφηβικό.

Σύμφωνα με κανονικό της ΕΟΚ, λοιπόν, ένας παίκτης με δελτίο δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα και να παίξει μαζί της στο εφηβικό πρωτάθλημα. Κάτι που μπορεί να… μπλόκαρε τη συμμετοχή του 17χρονου και στην Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό είχαν γνώση του θέματος, με αποτέλεσμα να καταθέσουν από κοινού με τον Προμηθέα ένα έγγραφο στο οποίο ξεκαθάριζαν πως ο Μαντζούκας δεν πρόκειται να αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού. Και πως υπολογίζεται μόνο για την πρώτη ομάδα.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να πάρει έγκριση και από εκεί και ο Μαντζούκας να υπολογίζεται άμεσα από τον Γιώργο Βόβορα.

 

ΠΗΓΗ: To10.gr

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement